Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Isoleren halve steensmuren aanbouw advies? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: isoleren halve steensmuren aanbouw advies. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: isoleren halve steensmuren aanbouw advies

Isoleren halve steensmuren aanbouw + advies

Ik ben opzoek naar iemand waarmee ik kan sparren en die kan meedenken met de mogelijkheden. Ik heb namelijk nu een halve steensmuuren aanbouw. De keuken ziet er goed uit, maar er komt vocht en kou naar binnen gewaaid. Ik ben me aan het oriënteren op wat mogelijk is. Ik zit te denken om de buitenkant van de aanbouw met platen te laten isoleren en af te laten werken met stucwerk, als dit mogelijk is. Ik zou graag met u doorbereken wat de voordelen en de nadelen ervan zijn en of dit haalbaar is, ook qua rendement. Het stuk is ongeveer 12 bij 4 m (25 m2). Wanneer de uitvoering is maakt mij niet zo veel uit, maar ik zoek wel iemand die zo snel mogelijk even langskomt waarmee ik een concreet plan kan maken.

Gevelplaten monteren

Het betreft een hoekhuis van de jaren 75/75, systeembouw met verwaarloosbare spouw en grindplaten als gevelpanelen. Isoleren aan de binnen is risicovol, de buitenkant, afhankelijk van wat gangbaar is, minimaal 100 mm pir of vergelijkbaar. Aan de voor en achterkant zijn er onder/boven de kozijnen ook 'mooie' grind gevelplaten, kunnen deze ook geïsoleerd worden of heeft dit geen enkel nut? Ook is het dak, plaat met kiezels, wat in feite een halve meter gewapend beton is, handig om te isoleren, ongeveer 36 m2, plus, er gaan zonnepanelen komen.