Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Het isoleren van buitenaf van de gevels en renoveren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: het isoleren van buitenaf van de gevels en renoveren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: het isoleren van buitenaf van de gevels en renoveren

Steenstrip gevelbekleding en van buitenaf isoleren

Wij willen onze gevel laten bekleden met steenstrips. Daarnaast willen wij de buitengevel van buitenaf isoleren. Het gaat om een netto oppervlakte van ongeveer 120m2 . Wij zijn opzoek naar meer informatie, een goede offerte en advies over de werkzaamheden.

Het van buitenaf isoleren van onze woning

Woning heeft geen spouwmuur., deze willen wij van buitenaf isoleren zodat wij aan de subsidie van de gemeente kunnen voldoen. De afmeting van de woning is 4.5 breed 9 meter lang Ongeveer 8 meter hoog Schuine dak.

Het van buitenaf isoleren van de gevel en afstucen

Vrijstaande woning ongeveer 120m2, twee verdieping die nu zijn voorzien van Keraliet dit wordt er afgehaald. Het is de bedoeling dat dit oppervlakte wordt geisoleerd van buitenaf en vervolgens wordt afgestuct. eteiger is aanwezig. Werkzaamheden moeten in september plaatsvinden .

Het van buitenaf isoleren van de gevel en afstucen

Enkelsteen buitenmuur, met 2 raampjes en een regenpijp willen we laten isoleren aan de buitenkant. Een klein stukje muur willen we isoleren aan de binnenkant. Oppervlakte ongeveer 12m2 op de eerste verdieping. Na de isolatie willen wij de gevel laten afstucen.

Gevel isoleren

Het gaat om een kalkzandstenen buitenmuur. Ik wil het van buitenaf laten isoleren en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Het huis is van 1917 en heeft geen spouw. De oppervlakte is 40 m2.

Van buitenaf isoleren van de gevel en afstucen

Het gaat om een zijmuur van een hoekhuis uit 1920. muuroppervlak is 7 meter 'diep', eerste 3 meter recht omhoog, daarna toelopend door puntdak. We zoeken een manier om de muur van buiten te isoleren vanwege koude en vocht. Wij denken dat crepi hier een goede oplossing is om dit vervolgens af te werken met stucwerk. De muur grenst aan een pad/gang waarop recht van overpad geldt.

Gevels isoleren/renoveren

Ik wil graag de gevels van mijn woning laten isoleren/renoveren. Het is een 1 muurs woning van drie onder 1 kap Waar wij het rechter huis van hebben met zij muur op Noord Oost voorkant zuidoosten Achterkant Noord westen. De gevels moeten van buitenaf geïsoleerd worden. De voorgevel is een steense muur, de andere gevels zijn afgesmeerd. Ik schat een totale oppervlakte van ca. 50 m2. Bijna 20 jaar geleden zijn de muren van binnenuit geïsoleerd, maar ze zijn nu erg vochtig. Graag isoleren/renoveren op een duurzame en zo natuurlijk mogelijke manier.

Het isoleren van de gevel

Omdat mijn spouwmuur te dun is wil ik mijn gevel van buitenaf laten isoleren. Daar de muur aan een zeer smalle (95 cm) doorgang grenst moet het vanaf 2.50 meter vanaf de grond starten tot boven aan plat dak.Lengte: +/- 10 meter en hoogte: 4,25 meter. Dus niet vanaf de grond beginnen, maar pakweg vanaf de 1e verdieping, anders wordt het gangetje te smal.

Het van buitenaf isoleren van de gevel en afstucen

70 jaar oud klein huisje wat wij aan het renoveren zijn. Het is de bedoeling is dat de gevel geïsoleerd wordt waarmee een 3 waarde gerealiseerd wordt. Het gaat om ongeveer 150m2 verdeeld over 1 verdieping. Het is de bedoeling dat dit vervolgens afgestuct wordt. Volgens de aannemer is de spouwmuur te dun om wat mee te kunnen.

Gevel renovatie

We willen onze garage van buitenaf isoleren. De garage is 10 meter bij 4 meter. De hoogte is 2.40 meter en tot in de punt 4.40 meter. We willen de zijgevel met houten gevelbekleding bekleden en de voor en achtergevel stukadoren.

Partners

Partners van Casius