Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Het isoleren en afstucen van de volledige gevel 150m2? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: het isoleren en afstucen van de volledige gevel 150m2. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: het isoleren en afstucen van de volledige gevel 150m2

Het isoleren en afstucen van de volledige gevel 150m2

Volledige gevel +- 150m2 moet geïsoleerd (middels isolatieplaten) en gestuct worden/sierpleister. Het gaat om 2 verdiepingen. Wij hebben laatst het dak al laten isoleren tot 4.5 waarde, dus wij zijn benieuwd of u langs kan komen om hier een goede offerte voor op te stellen.

Het van buitenaf isoleren van de gevel en afstucen

70 jaar oud klein huisje wat wij aan het renoveren zijn. Het is de bedoeling is dat de gevel geïsoleerd wordt waarmee een 3 waarde gerealiseerd wordt. Het gaat om ongeveer 150m2 verdeeld over 1 verdieping. Het is de bedoeling dat dit vervolgens afgestuct wordt. Volgens de aannemer is de spouwmuur te dun om wat mee te kunnen.

Het isoleren van 200m2 aan buitenmuren en afstucen

Graag buitenmuren isoleren en afstucen. Ongeveer 200m2. Huis uit 1975. Minimaal 3.5 RD realiseren, in verband met een subsidieaanvraag.

Gevel renovatie

Ik wil de voorgevel aan de buitenkant isoleren en dan afstucen. Het is een halfsteens muur, en het gaat om 35 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Het isoleren van de buitengevel en afstucen

Het gaat om de buitengevel rondom isoleren met een geschikte eps/xps en daarna afstucen eventueel in samenwerking met ons zelf Het geschatte oppervlakte is ongeveer 120m2. 1 verdieping en een punt. Er is ruimte om een stijger op te bouwen, deze komt dan wel deels in het gras terrecht.

Gevels isoleren en afstucen

Het betreft een vrijstaande woning in het centrum. De 2 zijgevels zijn ongeveer 15 meter lang en 3,50 meter hoog, tot aan de dakgoot. De voor- en achtergevel zijn ongeveer 5,50 meter breed en 3,50 hoog tot de dakgoot en de nok hoogte van het schuine pannendak is gemeten vanaf de dakgoot ongeveer 3 meter. In de zijmuren zitten in totaal 3 kunststof kozijnen, en één gietijzeren raamwerk. In de kopgevels zitten 3 kunststof kozijnen en één Gietijzeren raamwerk. De gevels dienen te worden geïsoleerd en daarna afgewerkt met stuc.

Halfsteens muur isoleren en afstucen

Ik wil de buitenmuur van ons achterhuis graag laten isoleren en afstuken. De oppervlakte exclusief deur en ramen is ongeveer 16 m2. Er zijn foto's beschikbaar.

Buitenmuur isoleren en afstucen

Buitenmuur isoleren en afstucen buitenwerk Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen

Gevel isoleren en afstucen

Ik wil mijn hoekhuis van buitenaf laten isoleren en laten afstucen. Het gaat om een oppervlak van 65 m2.