Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Isolatie afgewerkt met Crepi? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: isolatie afgewerkt met Crepi. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: isolatie afgewerkt met Crepi

Isolatie afgewerkt met Crepi

Goedemiddag, het is een kalkzandstenen muur. Ik wil hierop isolatie en afgewerkt met Crepi. Het gaat om een muur van 9 meter breed en goothoogte 2.80 meter. Het is een kopgevel, dus er zit ook een punt in die gedaan moet worden. Graag een gulden middenweg tussen geluidsisolatie en warmte-isolatie.

Bungalow van Crepi met isolatie voorzien

Vrijstaande jaren '60 bungalow vrijstaand waarvan de buitenmuren geïsoleerd moeten worden en vervolgens met Crepi worden afgewerkt. In totaal zo'n 85 m2.

Gevel voorzien van isolatie en glad stucwerk

Het is een huisje van ruim 100 jaar oud de muren dienen nu knap afgewerkt te worden. Buitenwerk Vierkante meter: 65 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen

Houten gevels vervangen

De voor-en achtergevel van mijn huis is deels met hout afgewerkt. Dat moet vervangen worden door kunststof met daarachter isolatie materiaal. Ook zou ik willen dat het Franse balkon (1e verdieping, achter) wordt vervangen door 1 of 2 ramen die open kunnen. Op dit moment zit hier een deur welke er dus uit zal moeten. Ik ben niet goed in afmetingen en dergelijke en daarom wil ik graag offertes ontvangen na een persoonlijk bezoek zodat er geen misverstanden zijn over wat, waar, wanneer en hoe. Het is een normale rijtjeswoning met een plat dak en een verdieping. De gevel is ongeveer 5 meter breed en er zitten 3 houten gevel delen in; begane grond, begin van de eerste verdieping en onder het dak, allen ongeveer 70cm hoog.

Voor- en achtergevel isoleren en afwerken

De voor- en achtergevel van onze 2-onder-1 kap woning zijn nu deels afgewerkt met houten planken. Achter deze planken bevindt zich geen isolatie. Wij zouden de houten planken graag laten vervangen door Keralit gevelbekleding en daarachter zou isolatie moeten worden aangebracht. De oppervlakte van de achterkant bedraagt ongeveer 10,9 m2, en van de voorkant ongeveer 5,6 m2. Foto's eventueel beschikbaar.

Gevel herstellen

Nuon heeft isolatie in de muur gespoten en slecht afgewerkt. Muren en voegen moeten worden gerepareerd. Rondom de gaten zitten verkleuringen. Anderhalve muur, bij elkaar 80 a 90 m2. Waarschijnlijk is er verkeerd cement gebruikt? Begane grond en twee verdiepingen, zijgevel. Ook de achtergevel even bekijken. Nuon wil de offerte. Na goedkeuring door Nuon wordt werk uitgevoerd. Na uitvoering werk betaald Nuon de rekening.

Gevel isoleren en afwerken

Ik wil aan mijn hoekhuis uit 1906 buitengevel isolatie van ongeveer 65 m2 laten aanbrengen. Van buitenaf isoleren, geen spouwmuren. De gevel dient afgewerkt te worden en vervolgens gestuct te worden.

Houten gevelbekleding door keralit vervangen

Ons huis heeft voor 1e en 2e verdieping een houten gevelbekleding, die ik wil laten vervangen voor keralit. Heb nog niet gemeten maar onderzijde van de gevelbekleding is ongeveer 15 meter horizontaal en de hoogte naar de nok toe is het grofweg 8 meter. Er zitten 2 ramen van ongeveer een vierkante meter in. Liefst wil ik qua isolatie een zo optimaal mogelijke situatie krijgen. Dak en dakrand zijn afgewerkt in metaalplaat. Betreft ook het leveren van alle materialen.

Muren bouwen en gaten in muur maken

Ik ben een kennel voor honden aan het opzetten en ik moet nog 2 muren van 8 meter breed en 3 meter hoog neer laten zetten (geen isolatie nodig; metselen). Verder moeten er 22 gaten in een dubbelsteens bakstenen muur worden gemaakt en netjes afgewerkt worden zodat de honden zich er niet aan kunnen verwonden. De gaten moeten ongeveer 1m hoog en 75cm breed zijn.

hout vervangen buitenkant huis

De voorgevel (niet geisoleerd, ca 30 m2) van mijn huis (bungalow) is met hout afgewerkt. Dat moet vervangen worden door nieuw hout of kunststof met daarachter isolatie.