Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Isolatie afgewerkt met Crepi? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: isolatie afgewerkt met Crepi. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: isolatie afgewerkt met Crepi

Buitengevel isolatie aanbrengen en afwerken met steenstrips

Ik wil graag een offerte ontvangen van buitengevel isolatie. Wij hebben een hoekwoning inclusief gevel op het noorden. Er dient een dikke isolatie hoge rw waarde 10 geplaatst te worden en afgewerkt met steenstrips. De oppervlakte is ongeveer 70 m2.

Buitengevel isoleren

Het betreft de isolatie aan de buitenzijde van een nieuwbouw woning. Er zullen PIR of EPS platen geplaatst moeten worden en deze moeten afgewerkt worden. Het betreft circa 200 m2 die zo gedaan moeten worden.

Isolatie gevel en kunststof crepi aanbrengen

Het huis is een L-vormige bungalow met een plat dak en er worden nieuwe kunststof kozijnen geplaatst. Muurisolatie aanbrengen met dikte 15 cm, afgewerkt met Crepi siliconen pleister in kleur KEIM 9253. Oppervlak 130-140 m2 Onder de onderkant van de isolatie een ingegraven geïsoleerde kantplank tegen opspattend vuil en als isolatie. Welk isolatiemateriaal is het beste?

Isolatie aanbrengen

Goedendag, na een verbouwing in de tuin bij onze buren bleek dat de buitenmuur van onze badkamer niet goed afgewerkt is en op dit moment alleen bestaat uit een binnenmuur. Wij hebben dit al bekeken met een aannemer, maar hij raadde ons aan om dit door een specialist te laten doen. De buitenmuur heeft een afmeting van 2,18 meter hoog bij 2,85 meter breed en er is 2 centimeter afstand tussen de muur en de afwerkrand van het dak. Wij zouden graag weten wat voor een opties wij hebben om deze te (geïsoleerd) af te werken. De buren willen er uiteindelijk zelf graag overheen kunnen stuken. Goed om verder door te geven is dat er een scheur zit in de muur, maar deze schatte de aannemer eerder in als niet ernstig.

Isolatie afgewerkt met Crepi

Goedemiddag, het is een kalkzandstenen muur. Ik wil hierop isolatie en afgewerkt met Crepi. Het gaat om een muur van 9 meter breed en goothoogte 2.80 meter. Het is een kopgevel, dus er zit ook een punt in die gedaan moet worden. Graag een gulden middenweg tussen geluidsisolatie en warmte-isolatie.

Bungalow van Crepi met isolatie voorzien

Vrijstaande jaren '60 bungalow vrijstaand waarvan de buitenmuren geïsoleerd moeten worden en vervolgens met Crepi worden afgewerkt. In totaal zo'n 85 m2.

Gevel voorzien van isolatie en glad stucwerk

Het is een huisje van ruim 100 jaar oud de muren dienen nu knap afgewerkt te worden. Buitenwerk Vierkante meter: 65 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen

Houten gevels vervangen

De voor-en achtergevel van mijn huis is deels met hout afgewerkt. Dat moet vervangen worden door kunststof met daarachter isolatie materiaal. Ook zou ik willen dat het Franse balkon (1e verdieping, achter) wordt vervangen door 1 of 2 ramen die open kunnen. Op dit moment zit hier een deur welke er dus uit zal moeten. Ik ben niet goed in afmetingen en dergelijke en daarom wil ik graag offertes ontvangen na een persoonlijk bezoek zodat er geen misverstanden zijn over wat, waar, wanneer en hoe. Het is een normale rijtjeswoning met een plat dak en een verdieping. De gevel is ongeveer 5 meter breed en er zitten 3 houten gevel delen in; begane grond, begin van de eerste verdieping en onder het dak, allen ongeveer 70cm hoog.

Voor- en achtergevel isoleren en afwerken

De voor- en achtergevel van onze 2-onder-1 kap woning zijn nu deels afgewerkt met houten planken. Achter deze planken bevindt zich geen isolatie. Wij zouden de houten planken graag laten vervangen door Keralit gevelbekleding en daarachter zou isolatie moeten worden aangebracht. De oppervlakte van de achterkant bedraagt ongeveer 10,9 m2, en van de voorkant ongeveer 5,6 m2. Foto's eventueel beschikbaar.

Gevel herstellen

Nuon heeft isolatie in de muur gespoten en slecht afgewerkt. Muren en voegen moeten worden gerepareerd. Rondom de gaten zitten verkleuringen. Anderhalve muur, bij elkaar 80 a 90 m2. Waarschijnlijk is er verkeerd cement gebruikt? Begane grond en twee verdiepingen, zijgevel. Ook de achtergevel even bekijken. Nuon wil de offerte. Na goedkeuring door Nuon wordt werk uitgevoerd. Na uitvoering werk betaald Nuon de rekening.