Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Inspectie en reparatie betonrot van gevelbekleding? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: inspectie en reparatie betonrot van gevelbekleding. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: inspectie en reparatie betonrot van gevelbekleding

Gevel inspectie en reparatie

Ik woon in een boerderij van meer dan 100 jaar oud waar de nodige aanpassingen aan zijn gedaan. In de afgelopen jaren is de buitenmuur door de vorige eigenaar geschilderd, echter ontstaan sinds enige tijd vochtophoping en wratvorming in en onder het schilderwerk. Graag zou ik met u af willen stemmen, in hoeverre deze wratvorming en vochtplekken aan gepakt kunnen worden zodat is geen verdere schade aan de gevel ontstaat. Verder is er een deel van de buitengevel dat opnieuw gevoegd moet worden, ook hier zit verf op de muur, maar tegelijk zijn de voegen door erosie verdwenen.

Inspectie en reparatie betonrot van gevelbekleding

Er is een latei afgebrokkeld van een betonnen gevelbeplating bij het plaatsen van een nieuw kozijn. Hierdoor is een roestige bewapening zichtbaar. Ik wil graag een inspectie laten plaatsvinden en aan de hand van deskundig advies overgaan tot herstellen of vervanging.

Zinkwerk bij het balkon vervangen

Vervangen van het zink aan het balkon. Inspectie en als mogelijk reparatie. Indien vervangen dan zal balkonhek verwijderd moeten worden. Ca. 2,5-3 m2.

Beschadigde schoorsteen en kap repareren

De schoorsteenkap op de schoorsteen van onze semi-bungalow staat behoorlijk scheef. Het metselwerk aan de top van de schoorsteen is zwart en mogelijk ook enigszins beschadigd. Een en ander behoeft een deskundige inspectie en mogelijk reparatie. Ik maak hiervoor graag een afspraak en ontvang daarna uw prijsopgave.

Herstellen schoorsteen

Na een bouwkundige inspectie zijn de volgende punten naar boven gekomen: Schoorsteen - Scheurvorming in en onder betonnen afdekplaat; rekening houden met renovatie van de betonplaat en onderliggend metselwerk - CV-uitloop verbeteren en weerbestendig maken - Inspectie en reinigen kanaal Dak en loodwerk - Dak van redelijk goede kwaliteit, echter randen nalopen en beter afwerken tegen waterindringing. - Loodwerk: matige kwaliteit, plaatselijk gerepareerd, enige reparatie te verwachten. De uitvoer zal plaatsvinden in de 1e week van september. Er zijn foto's beschikbaar.

Reparatie van voegwerk

Het betreft het repareren van een voorgevel van een hoekwoning. De oppervlakte is ongeveer 20 m2. Het voegwerk vertoont vooral bij de kozijnen en de uitbouw scheuren en op sommige plekken zijn ze er volledig uitgevallen. Inspectie van totale woning is wenselijk.

Schoorsteen renoveren

Stenen van schoorsteen beginnen cement strips te verliezen. Stenen lijken los te raken. Semi bungalow met schuin dak, dus schoorsteen op de eerste verdieping. Waarschijnlijk is de kap eraf, lijkt erop dat er vogels een nest aan het bouwen zijn. Gaarne inspectie en reparatie.

Voegreparatie uit laten voeren

het betreft de reparatie van voegen en eventueel metselwerk aan de muur onder de schoorsteen. Het huis is drie hoog, om de herstelwerkzaamheden uit te voeren dient er stellingwerk te worden geplaatst omdat, ondanks dat men op het dak kan klimen om inspectie te doen , de werkzaamheden niet via het dak kunnen worden verricht.

Scheur in de muur herstellen

Aantal scheuren in de muur die hersteld moeten worden. Graag inspectie en reparatie.

Gevelrenovatie, c.q. -reparatie

Zoals op de foto's duidelijk is te zien zitten er diverse scheuren in de 2 gevels bij de kozijnen. Wij wonen 5,5 jaar in dit huis en de scheuren waren tijdens de koop al aanwezig en zijn ons inziens niet groter geworden. De buitengevel is geverfd. Graag inspectie, advies en offerte voor herstel.