Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Een houtskelet woning voorzien van gevelbekleding? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: een houtskelet woning voorzien van gevelbekleding. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: een houtskelet woning voorzien van gevelbekleding

Een houtskelet woning voorzien van gevelbekleding

Ik zoek een specialist die een houtskelet woning van gevelbekleding kan voorzien. Het gaat om het leveren en plaatsen. Het betreft ongeveer 50 m2.

Het opnieuw isoleren en bekleden van een buitengevel

Ik zoek een gevelspecialist die de bestaande isolatie en gevelbekleding van mijn houtskelet-woning kan vervangen. Het gaat om de voor- en achtergevel van een tussenwoning. Het gaat om 16 m2. Ik zie graag dat de bestaande isolatie en bekleding verwijderd wordt en dat dit wordt vervangen door nieuwe isolatie en steenstrips.

Gevel bekleden

Ik wil de zijgevel van mijn houtskelet woning laten bekleden. De type houtsoort wordt waarschijnlijk hardhout. Het gaat om ongeveer 45 m2. Er zit nu ceder in.

Buitengevel van vrijstaande woning bekleden

Ik zoek een gevelspecialist die de buitengevel van mijn nieuwe vrijstaande woning met een houtskelet kan bekleden met gevelcementplaten. De totale oppervlakte van de buitengevel betreft 400 m2. Het gaat om werk bij de begane grond en de eerste verdieping. Het isoleren van de buitengevel is gedaan voordat de cementplaten geplaatst kunnen worden.

Gevel deels vervangen en opmetselen

De werkzaamheden zijn als volgt: - Het vervangen van een deel van de gevel, binnen + buitenmuur, en deze isoleren met RC 4.0 op de bestaande fundering. Het binnenspouwblad moet van snelbouwstenen of houtskelet worden. Dit zal gaan om ongeveer 22 m2. - Opmetselen van een aantal ramen, 4 stuks, in verband met een nieuwe indeling van de woning. Dit zal ongeveer 7 m2 zijn. Er is een tekening aanwezig.

Metselen van een volledige woning

Het gaat om een volledig te metselen woning, gebruik makend van waalformaat metselstenen. De totale oppervlakte schoon metselwerk is 122 m2 en vuil metselwerk is 30 m2. Aanvang van de werkzaamheden is begin oktober. De materialen en specie word door mij geleverd. De woning is opgetrokken uit een houtskelet.

Scheur in de gevel herstellen

Volgens mij is er een breuk ontstaan in de fundering vlak na de bouw (1997) en is er een scheur ontstaan in de buitenmuur. Deze voeg is gerepareerd en is me niet opgevallen met de aankoop van het huis in 2001. Hierna is de scheur nog iets groter geworden. Nu hebben we het huis weer in de verkoop en wil ik dit laten herstellen. Het is een houtskelet woning.

Bewapening, isolatie en stucwerk op gevel aanbrengen

Houtskelet gevel met aan buitenzijde 60 mm isolatie. Daarop bewapening aanbrengen en wit stukadoren. Buitenwerk Vierkante meter: 180 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Pleisterwerk Woning is 13 bij 8 bij 6 meter hoog. Liefst een bedrijf die de isolatie kan aanbrengen, de bewapening kan doen en het pleisterwerk kan doen. Uitvoering in september of oktober.

Nietdragende buitenmuur voor een ...

Nietdragende buitenmuur voor een nieuwbouw houtskeletbouw woning. Het betreft een woning (10x12m) met bijgebouw (8x7m), verbonden door een portaal (L-vorm). Houtskelet staat al. Overige info: - Handvorm stenen waaldikformaat in twee kleuren: rood (voeg lichtgrijs) en antraciet (voeg antraciet). - Totale netto muuroppervlakte 320 m2. Hiervan zijn de oppervlaktes voor de 3 buitendeuren en 29 ramen afgetrokken. - Boven en onder de ramen op de eerste verdieping komt een hardstenen spekband en hardstenen raamdorpels. - Materiaal zoals stenen, hardsteen en stalen lateien reeds aanwezig. - Aanvang werk: in overleg - Ook steiger en voegwerk. Materialen aanwezig.

Het betreft het metselen van een ...

Het betreft het metselen van een volledige buitenmuur van een nieuw te bouwen (houtskelet) woning. Het metselwerk betreft, baksteen, waalformaat. Stenen zijn op het werk aanwezig, metselsteiger is voorzien.