Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Houten geveldelen vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: houten geveldelen vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: houten geveldelen vervangen

Houten geveldelen vervangen met kunststof

Ons huis (half vrijstaand) heeft houten rabatdelen boven wat schuin afloopt. Het huis is van steen met een klein deel rondom boven met hout. Ik wil graag de houtdelen vervangen in kunststof platen met een kleurtje. Het oppervlak is ongeveer 35-40 m2.

Houten door kunststof geveldelen vervangen

De gevel bestaat uit vlakken houten sabbat delen. Graag zouden we een offerte willen ontvangen als deze worden ontvangen door kunststof delen. Het is allemaal recht toe, recht aan en de oppervlakte is ca. 25 m2.

Houten geveldelen vervangen

Gaarne een offerte voor de volgende werkzaamheden: verwijderen van bestaande houten geveldelen en vervangen door stenen geveldelen, misschien dat er ook geïsoleerd moet worden. Geveldeel 1 (zijgevel) is ongeveer 2 meter hoog en 1 meter breed. Geveldeel 2 (achtergevel) is ongeveer 1. 5 meter hoog en 5 meter breed. Geveldeel 3 (zijgevel) is ongeveer 2 meter hoog en 3 meter breed. Alle nieuwe materialen moeten meegeleverd worden. Waarschijnlijk moet er ook geïsoleerd worden.

Gevelbekleding vervangen

Ik wil aan de zijkant van het huis boven de slaapkamer de houten geveldelen laten vervangen. Het gaat om ongeveer 20 m2.

Houten gevelbekleding met isolatie aanbrengen

De klant wil zijn vrijstaande woning laten voorzien van houten geveldelen. Het gaat om ongeveer 120 vierkante meter. De klant denkt aan cederhout, maar de vakman mag hem hier nog in adviseren. Tevens wil de klant er misschien isolatie achter laten aanbrengen, maar ook daar wil de klant geadviseerd over worden door de vakman. De klant doet zelf al het voorbereidende werk (verwijderen van de huidige gevel).

Houten geveldelen door steenstrips vervangen

Houten geveldelen te vervangen door steenstrips en nieuw raamkozijn. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 12 m2.

Houten geveldelen vervangen door stenen

Ik wil op de zolderverdieping 2 houten geveldelen laten vervangen door stenen geveldelen. Geveldeel 1 is ongeveer 2 meter hoog en 1 meter breed. Geveldeel 2 is ongeveer 1.5 meter hoog en 5 meter breed. Verder zou er voor geveldeel 2 een nieuw kozijn geplaatst moeten worden, afmetingen en exacte locatie nader te bepalen. In bestaande situatie is er nog geen kozijn voorzien. Er is dus metselwerk van toepassing. Ik er een tekening van sturen.

Houten gevelbetimmering vernieuwen

Ik wil de houten gevelbetimmering op onze drive-in woning laten vernieuwen. Bij een periodieke schilderbeurt hebben de schilders vastgesteld dat dit na bijna 40 jaar we nodig is. Het is een hoog huis, de onderzijde van de geveldelen zit op bijna 4 meter hoog. Er is dus een hoge steiger nodig. Het gaat om 13,5 strook, horizontaal geplaatst van ongeveer 5 meter lang en aan de onderzijde om 6 stroken van ruim 3 meter lang. Totaal is het ongeveer 18 m². De planken zijn 20 cm hoog. Ik wil deze RVS geschroefd hebben. Ik wil een goede kwaliteit hout dat goed geconserveerd is en het wordt aan de buitenzijde in kleur RAL 1015 geschilderd. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Houten geveldelen vervangen door steen

Ik wil houten geveldelen laten vervangen door metselwerk aan de voorkant van standaard eind jaren 60 rijtjeshuis. Waarschijnlijk ook nieuwe kozijnen nodig boven.

Schuur laten bekleden met kunststof geveldelen

Ik wil graag mijn houten schuur laten bekleden met kunststof. De kunststof delen moeten op het hout geplaatst worden. Het is circa 6 m2. Wat zijn de mogelijkheden?

Partners

Partners van Casius