Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Hoekhuis geheel isoleren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: hoekhuis geheel isoleren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: hoekhuis geheel isoleren

Hoekhuis geheel isoleren

Ik wil mijn huis laten isoleren. Het is een hoekhuis en moet in zijn geheel geïsoleerd worden. Het gaat om ongeveer 70 m2 als alle ramen en deuren ervanaf gehaald worden.

Schoorsteen renovatie

Het betreft het opnieuw voegen van de schoorsteen, impregneren, de bovenplaat opnieuw afsmeren en de loodslappen opnieuw aanbrengen. Let op! De schoorsteen loopt vanaf de straat omhoog en willen we graag in z'n geheel opnieuw laten voegen. Het hoekhuis heeft 3 woonlagen. De schoorsteen dient daarna geveegd te worden en te worden voorzien van een nieuwe afdekkap. Er is een foto beschikbaar.

Gevel deels of geheel repareren

Graag offerte voor het deels of in het geheel repareren van de voor- en zijgevel van ons huis. Het betreft een hoekhuis waar de gevels op bepaalde plekken vocht doorlaat.

Gevel impregneren

Ik wil graag de zijmuur van een hoekhuis laten impregneren. Het gaat hier bij om circa 108 m2, bestaand uit een soort zachte zandstenen bakstenen. De zijmuur heeft een hoogte van 10 meter en moet in z'n geheel worden geïmpregneerd. Graag ontvang ik offertes.

Gevel repareren en reinigen

Er zijn een paar plekken aan de voorgevel van het huis sterk vervuild, een zwart/grijze aanslag/verkleuring. En het voegwerk rondom is op een paar plekken slecht, iets van 10% van het geheel. Mijn beeld is dat plaatselijk repareren en reinigen voldoende zou moeten zijn. Het gaat om een hoekhuis, dus een voor-, zij- en achtergevel. De zijgevel is 18 meter lengte, dit is inclusief inpandige garage. Boven is er een inpandig balkon, die moet ook meegenomen worden.