Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Hijsbalk vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: hijsbalk vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: hijsbalk vervangen

Hijsbalk vervangen

Op een pand in Amsterdam is de hijsbalk verrot en moet vervangen worden.

Hijsbalk vervangen

Ik ben op zoek naar een gevelspecialist die mijn hijsbalk op de vierde etage aan de straatzijde kan vervangen. Het betreft een houten hijsbalk aan de straatzijde, over het vervangen van enkel de kast dan wel de hele installatie laat ik mij graag informeren.

Hijsbalk vervangen

Hijsbalk is verrot en moet vervangen worden. Er zijn op dit moment schilders bezig en er staan steigers t/m 12 juli. Dus zou erg fijn zijn als dit snel zou kunnen gebeuren. Hoor het graag!

Hijsbalk inspecteren/vervangen

Tijdens schilderswerkzaamheden is geconstateerd dat er een gat zit in de hijsbalk van ons huis. Graag wil ik in contact komen met iemand die na kan gaan of reparatie noodzakelijk is en indien nodig dit ook kan verzorgen.

Hijsbalk vervangen

Van onze woning op de vierde etage in Amsterdam is de hijsbalk aan de straatzijde aan vervanging toe. Graag ontvang ik een offerte voor vervanging door een nieuwe stalen of houten hijsbalk. De oude hijsbalk is van hout en moet eerst verwijderd worden.

Hijsbalk vervangen

- Het leveren en monteren van een ruwe Meranti balk 130 x 180 mm en 360 cm lang, - Het leveren en monteren van houten plaat t.b.v. afwerking, - Het gronden van balk en plaat hout, - Het leveren en monteren van hijshaak model Amsterdam, - De balk moet voor 30 augustus kunnen worden geplaatst i.v.m. verhuizing, - Het aflakken en de steiger om hem te plaatsen worden al geregeld door ons.

Hijsbalk repareren op de 4e etage

Bij renovatie van onze gevel komen we erachter dat de hijsbalk op de 3e etage aan het doorroesten is. Ik weet niet of dit repareerbaar is, of dat de balk vervangen moet worden. Maar ik wil dit op korte termijn (komende maand) gerepareerd zien, want nu staan de steigers er. De gevelrenoveerders kunnen dit zelf niet doen.

Hijsbalk vervangen

Op de Achtergracht in Amsterdam moet een hijsbalk worden vervangen. Het betreft een standaard grachtenpand. Wat zijn hiervoor gemiddeld genomen de kosten?

Hijsbalk vervangen

Van onze woning op de vierde etage in Amsterdam is de hijsbalk aan de straatzijde verrot en dringend aan vervanging toe. Graag ontvang ik een offerte voor vervanging door staal of door hout.

Hijsbalk repareren op de 4e etage

Wij zoeken iemand die de hijsbalk op de 4de etage kan repareren en eventueel vervangen. De werkzaamheden zijn als volgt: 1: Hijsbalk afslijpen tot ± het midden van het overstek van het huis; 2: Nieuw gedeelte hijsbalk inclusief hijshaak aanhelen door middel van lassen; 3: Het buitenste gedeelte van de hijsbalk voorzien van een nieuwe coating/beschermlaag. Bij voorkeur voor 29 december 2014. Er is een inspectierapport beschikbaar.