Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Herstel voorgevel? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: herstel voorgevel. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: herstel voorgevel

Scheur in de gevel herstellen, incl vervangen vervangen kapotte stenen en herstellen knipvoegen.

1. Graag ontvang ik een offerte voor het herstellen van de scheur in de voorgevel van onze woning, incl. vervangen van kapotte stenen en herstel van de knipvoegen. 2. Apart ontvang ik ook graag een offerte voor de kosten van renovatie van de hele voorgevel van de buurwoning. Het betreft dan gevelreiniging, scheurherstel, impregneren en knipvoegen toevoegen. --> Foto's ter verduidelijking zijn bijgevoegd.

Herstel voorgevel

Graag wil ik een kleine herstelklus in onze buitengevel laten uitvoeren. Er moeten 2-3 bakstenen in de juiste kleur vervangen worden ivm een ventilatierooster dat op de verkeerde plek is geplaatst (en dus een gat geboord door de bakstenen). Daarna dus ook voegwerk herstellen.

Herstel voegwerk gevel

Bouwjaar huis is 1984. Gaat om circa 12m2. Langs de voorgevel loopt en regenpijp. Mn voegwerk rondom raam 1e etage verkeerd in slechte staat. Wat is de oppervlakte van het uit te voeren voegwerk? Tussen 10 en 50 m²

Herstel voorgevel

Wij willen de voorgevel (steen) renoveren en denken dat (gedeeltelijk) funderingsherstel nodig is. De gevel is gedeeltelijk verzakt en heeft scheuren. Het moet opnieuw gemetseld worden. De gevel is 15 meter breed en 4 meter hoog, en het deel van de verzakking is ongeveer 10 meter. Ik ontvang graag een offerte.

Metselwerk gevel herstellen

Lekkage beneden in de winkel. Vermoeden is dat het via de gevel komt, wellicht zijn de stenen poreus. Gevel dient gereinigd te worden en waar nodig voegen herstel en op het eind impregneren. Alleen de voorgevel. Het pand heeft twee eigenaren. Graag een offerte voor indicatie. Werkzaamheden zullen afhankelijk van de prijs plaatsvinden in de zomer.

Lekkage voegen voorgevel verhelpen

Door de slechte staat van de voegen hebben wij lekkage op de 4 de verdieping. Hiervoor is een noodoplossing nodig. Daarnaast wil ik ook graag een offerte aanvragen voor het gehele impregneren en herstel van de voorgevel. Dit is in Amsterdam en 5 verdiepingen hoog. Voor meer informatie zie foto's of is telefonisch contact handig. De noodoplossing gebied wel enige spoed, gezien de grote lekkage.

Houten gevellijst vernieuwen of herstellen

Onze woning heeft aan de voorgevel een houten sierlijst van in totaal ongeveer 6 meter lang, die in slechte staat is. De woning heeft een rechte gemetselde voorgevel van 2 verdiepingen. De lijst maakt onderdeel uit van de afwerking van de gevel aan de bovenzijde en zit ongeveer 4,5 meter hoog. Er is dus een steiger nodig. De lijst heeft ook een profiel aan de onderzijde, dit moet bij herstel of vervanging ook weer worden aangebracht. Ik ontvang hiervoor graag een offerte.

Gevel behandelen met impregneermiddel

Het gaat om het licht reinigen van de gevel, mogelijk door herstel van een aantal voegen en impregneren van de voorgevel gevolgd. Mogelijk dat een of twee buren ook dezelfde behandeling willen. Waarvan 1 gevel al eens is geïmpregneerd. De voorgevel is ongeveer 6.80 meter hoog en 11 breed meter.

Voegen, metselwerk en latei herstellen

Citaat bouwkundig rapport: "De kozijn bovendorpel aan de voorkant buigt door (zie foto). Meestal heeft deze doorbuiging te maken met een gewicht of een druk van bovenaf die niet correct wordt opgevangen en verdeeld. Indien kozijnstijlen zijn verwijderd, waardoor de drukverdeling is veranderd, zal boven het kozijn alsnog een latei moeten worden aangebracht. Aan het metselwerk boven het kozijn dat als latei fungeert c.q. als dragende constructie, zijn gebreken opgemerkt (zie foto2). Het voegwerk van het metselwerk aan de voorgevel verkeert in een slechte conditie en is deels uitgespoeld. De technische levensduur van de voeg is zo goed als ten einde, deze dient per direct te worden hersteld. Het kan zijn dat achter het metselwerk nog een stalen latei aanwezig is. Als tijdens het herstel bli

Voegen en metselwerk herstellen / vervangen

Citaat bouwkundig rapport: De kozijn bovendorpel aan de voorkant buigt door (zie foto). Meestal heeft deze doorbuiging te maken met een gewicht of een druk van bovenaf die niet correct wordt opgevangen en verdeeld. Indien kozijnstijlen zijn verwijderd, waardoor de drukverdeling is veranderd, zal boven het kozijn alsnog een latei moeten worden aangebracht. Aan het metselwerk boven het kozijn dat als latei fungeert als dragende constructie, zijn gebreken opgemerkt. Het voegwerk van het metselwerk aan de voorgevel verkeert in een slechte conditie en is deels uitgespoeld. De technische levensduur van de voeg is zo goed als ten einde, deze dient per direct te worden hersteld. Het kan zijn dat achter het metselwerk nog een stalen latei aanwezig is. Als tijdens het herstel blij