Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Hellend dak en buitengevel vernieuwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: hellend dak en buitengevel vernieuwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: hellend dak en buitengevel vernieuwen

Enkelvoudig zadeldak isoleren

Hiernaast willen wij het dak gaan isoleren. Betreft een hellend dak met dakpannen, 1 dakkapel van 4 meter breed. We hebben de intentie om dit van buitenaf te doen. Ons doel is het huis in de isolatie staat te brengen zoals die bij een nieuwbouwwoning wordt toegepast. Momenteel zit er geen isolatie in de spouwmuur en ook niet tegen het dak. Het dak betreft een enkelvoudig zadeldak. Wij staan open voor suggesties van een specialist om ons te helpen het doel te bereiken. Welk isolatiemateriaal maakt ons niet veel uit, als het maar geïsoleerd is en voldoet aan de richtlijnen en eisen van de huurbouw vereniging. Het dak is ongeveer 12 m lang bij ongeveer 4 m breed en dat keer 2.

Hellend dak en buitengevel vernieuwen

Voor mijn huis zoek ik iemand die de buitenkant van mijn huis kan renoveren. Het is een oud huis uit 1959. Ik zou graag aan de buitenkant gevelisolatie met een steenstrips isolatieplaat buitengevel (isolatie+Baksteen) laten plaatsen en buiten schuine dak helemaal vernieuwen. Deze werkzaamheden zou op 2 maart 2020 gedaan moeten worden. De totale woonoppervlakte bedraagt 120 m2.

Isoleren van gevel en dak van een hoekhuis

Wij hebben een mooi hoekhuis in de binnenstad uit 1905. Wij willen graag de gevels en mogelijk ook het dak isoleren. Ik heb begrepen dat spouwmuurisolatie geen optie is, voor huizen van voor 1920. We ontvangen graag advies wat er mogelijk is. De zijkant is wit (en moet wit blijven). We hebben energielabel G, vrij veel tocht, en bij de slaapkamer in herfst soms wat doorslaand vocht. Aan alle kanten staat het huis in de zon, op zolder slapen de kinderen. Het huis is vrij kwetsbaar, en de huidige isolatie is niet goed. We willen het liefst van buitenaf isoleren. Het huis is zelf 110 m2. Het huis heeft 3 verdiepingen en een kelder. Het huis is 17/18 meter lang en 3,5 meter breed geschat en 3/4 meter hoog ongeveer. In totaal zou het denk ik gaan om 70-80 m2. Een steiger plaatsen is aan twee kanten mogelijk. Het dak is hellend, het hoogste punt is 2,30 meter hoog. Het is een vrij klein dak. Deze willen we ook van buitenaf isoleren. Er liggen dakpannen op, ik geloof bitumineus. Wat ervoor terugkomt, maakt ons niet heel veel uit, zolang het mooi is. We willen graag gebruik maken van de subsidie regeling. Graag ontvangen we een offerte en advies.

Oude schuur met hellend dak aan achterkant omhoog laten brengen

We hebben een 100 jaar oude schuur waar nu nog asbest platen op liggen die verwijdert moeten gaan worden. Dan willen we gelijk de schuur, die een hellend dak heeft aan de achterkant, van achter omhoog laten brengen zodat er overal sta hoogte is. We willen de schuur gebruiken voor opslag en voor het stallen van motoren. Nu heb ik niet zo'n groot budget, zeker niet omdat die asbest platen ook nog verwijderd moeten worden dus zou ik graag willen weten wat de kosten ongeveer zouden bedragen om dit te laten doen. Misschien is het verstandiger om de hele schuur af te laten breken en op nieuw op te laten bouwen maar dat vind ik aan de ene kant zonde van de schuur en aan de andere kant zullen daar de kosten wel veel hier van zijn. De schuur is 2.70 meter hoog aan de voorkant, 1,70 meter hoog aan de achterkant.

Nieuwe schoorsteen metselen

De huidige schoorsteen is niet meer goed, lekt en is oud. Deze dient daarom te vervangen worden / opnieuw gemetseld te worden. Het betreft een tussenwoning met een plat dak waarbij in het midden het dak licht hellend is. Er is een bouwkundig rapport aanwezig.

Herstellen van een schoorsteen en een betonnen afscheiding aan het pand

Situatie: Geschakelde tussenwoningen met een hellend dakvlak. Het hellende dakvlak is uitgevoerd met dakpannen. De afwatering van het hemelwaterafvoer geschiedt d.m.v. een zinken dakgoten en hemelwaterafvoerbuizen aan de voor- en achterzijde. Probleem: Het voeg en loodwerk in de bouwkundige schoorsteen verkeerd in een zeer slechte staat. De betonen afscheiding welke is aangebracht op de dak scheiding tussen uw dakdeel en dat van de rechter aangrenzende woning verkeert in een zeer slechte staat, de betonbewapening ligt bloot en het loodwerk is los geslagen. Uit te voeren werkzaamheden: • Het aanbrengen van een gevelsteiger en het benodigde steigerwerk om de schoorsteen om de werkzaamheden veilig uit te voeren. Inclusief het aanbrengen van steigernetten en de benodigde hijsmiddelen. • Het vervangen van het voegwerk van de schoorsteen. • Het herstellen van de scheuren met het Total Wall systeem waarbij stalen wapening in de voegen zal worden aangebracht. • Het behandelen en waterdicht afwerken van de schoorsteenkop. • Het vervangen van ondeugdelijk voetlood, loketten en loodwerk. • Voor het herstellen van de betonnen afdekker met betonreparatiemiddel en het nazien van het loodwerk daar hebben wij een verrekenbare stelpost groot opgenomen in onze aanbieding.

Schoorsteen renovatie

De schoorsteen op mijn dak heeft wat aandacht nodig. Waarschijnlijk nieuwe voegen en er moeten wat loodslabben recht- en vastgezet worden. Ik wil dit op korte termijn laten doen, i.v.m. plaatsing (daarna) van zonnepanelen op het hellend dak.

Renovatie schoorsteen

Zeven lagen van de schoorsteen liggen los. Het is de bedoeling dat deze worden vervangen danwel hergebruikt en de schoorsteen weer vast staat. Er zal dus een deel opnieuw gemetseld moeten worden. Het gaat om een schoorsteen met vier uitgangen. Twee voor de buren en twee voor ons. Dak is licht hellend en men kan er gemakkelijk bij, geen hoogwerker etc. nodig. Tevens de schoorsteen impergneren etc.

Reinigen van licht verontreinigde gevels

Hallo, De woning moet met een stoomcleaner gereinigd worden en 2 lagen impregnant aanbrengen. Voor een hoogwerker zorg ik zelf 18m knikarm, daar men ook boven een schuin hellend dak moet werken. Wat is de vaste prijs de m2. Graag indicatie per e-mail daar ik zeer druk ben. Met vriendelijke groet,

bouwen van een nieuwe schuur met een ...

bouwen van een nieuwe schuur met een dubbelsteens muur en een licht hellend dak. buitenmaten zijn 3,5 x 6,5 m. de schuur grenst direct aan die van de buren, waardoor 1 muur reeds aanwezig is(die van 3,5 m)