Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Graffiti verwijderen van pui? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: graffiti verwijderen van pui. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: graffiti verwijderen van pui

Graffiti verwijderen

Er is een letter S op onze gevel gezet met zwarte graffiti. Ongeveer 50 cm. groot. Ik wil graag de graffiti van de gevel laten verwijderen.

Graffiti verwijderen van gevel en pilaar

Graffiti verwijderen van zijgevel bedrijfspand. Het merendeel van de graffiti zit op de lichte stenen. Tot een meter of twee hoogte. Zie de bijgesloten foto. Ook op een betonnen pilaar zit graffiti. Ik kan daar ook foto's van sturen.

Graffiti van bakstenen muur verwijderen

Verwijderen graffiti van muur. Het 'kunstwerk' is iets van 2 m bij 1. 6 m. De gemeente wil het niet doen, vreemd genoeg, omdat het een koopwoning betreft, of zo... Graag een offerte.

Graffiti van gevels laten verwijderen

Er is graffiti aangebracht op een blinde zijmuur van een hoekhuis en op een muur van een garage bij mij in de buurt. Ik wil die grafiti laten verwijderen omdat het om een grove tekst gaat. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte. Ik ben overigens geen eigenaar van de betreffende panden, maar een buurtbewoner.

Graffiti verwijderen van pui

Graag graffiti verwijderen van onze pui ong 1m Bij 1m

Graffiti verwijderen van een gemetselde buitenmuur

Ik wil graffiti laten verwijderen van de voorgevel van een 'pothuis' aan een rijksmonument. Het gaat om een stuk van ongeveer 1,5 m². Ik hoor graag vooraf wat de kosten zijn.

Graffiti van een muur verwijderen

Verwijderen graffiti om muur pleintje in Naarden, graag voor as donderdag als dat mogelijk is.

Grafitti verwijderen van een bedrijfspand

Wij hebben graffiti op ons pand en willen dat laten verwijderen. Een deel zit op de gemetselde buitenmuur op de begane grond. Een stuk van 2 x 2 meter zit op een metalen gevelbeplating op de bovenverdieping. Ik ontvang graag uw offerte.

Verwijderen van graffiti

Namens stichting graag offerte voor verwijderen van verf/graffiti (zie bijgaande foto's). Gaat om ongeveer 8 - 9 meter dat gedaan moet worden.

Graffiti verwijderen

To whom it may concern, I would like to request a quote for the removal of graffiti from my door and postbox (please find photos attached). Please do not hesitate to contact me should you require any additional information. Thanks in advance for your assistance. Kind regards,

Partners

Partners van Casius