Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Graffiti verwijderen van pui? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: graffiti verwijderen van pui. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: graffiti verwijderen van pui

Graffiti verwijderen van pui

Graag graffiti verwijderen van onze pui ong 1m Bij 1m

Graffiti verwijderen van een gemetselde buitenmuur

Ik wil graffiti laten verwijderen van de voorgevel van een 'pothuis' aan een rijksmonument. Het gaat om een stuk van ongeveer 1,5 m². Ik hoor graag vooraf wat de kosten zijn.

Graffiti van een muur verwijderen

Verwijderen graffiti om muur pleintje in Naarden, graag voor as donderdag als dat mogelijk is.

Grafitti verwijderen van een bedrijfspand

Wij hebben graffiti op ons pand en willen dat laten verwijderen. Een deel zit op de gemetselde buitenmuur op de begane grond. Een stuk van 2 x 2 meter zit op een metalen gevelbeplating op de bovenverdieping. Ik ontvang graag uw offerte.

Verwijderen van graffiti

Namens stichting graag offerte voor verwijderen van verf/graffiti (zie bijgaande foto's). Gaat om ongeveer 8 - 9 meter dat gedaan moet worden.

Graffiti verwijderen

To whom it may concern, I would like to request a quote for the removal of graffiti from my door and postbox (please find photos attached). Please do not hesitate to contact me should you require any additional information. Thanks in advance for your assistance. Kind regards,

Graffiti van een gemetselde muur verwijderen

Op de voorgevel van ons bedrijfspand staat op een stuk van 1 x 1 meter van de benedenverdieping een beetje graffiti. Het gaat om een gemetselde buitenmuur. Wij willen dat laten verwijderen en horen van u graag wat de kosten zijn.

Graffiti van de gevel verwijderen

Graag wil ik u namens de VvE vragen een stukje graffiti te verwijderen in onze inpandige gemetselde berging. Het gaat om ongeveer 5 m2. Ik verneem graag of u dit voor ons wilt doen en of u de factuur naar onze administrator wilt sturen. Dank alvast!

Graffiti verwijderen

Graffiti verwijderen, circa 8 m2.

Graffiti verwijderen van een stalen hekwerk en gevel

Het gaat om het verwijderen van de graffiti op een betonnen gevel, 3 m2, en op een staal hek, 2 m2.

Partners

Partners van Casius