Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Graffiti stoomcleanen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: graffiti stoomcleanen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: graffiti stoomcleanen

Graffiti stoomcleanen

Vanochtend bij aankomst bij mijn zaak vond ik een versiering op de gevel. Ik heb zelf al met een product van het bouwcentrum geprobeerd het weg te halen en het lukt ook wel een beetje, maar ik kom niet in de groeven van de steen. Ik denk dat we het z.s.m. moeten schoonmaken met stoom en ik ontvang graag offerte en duiding van moment dat het gedaan kan worden. Het is erg druk voor de deur maar er moet wel een mogelijk zijn om te parkeren.