Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gezamenlijke schoorsteen renoveren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gezamenlijke schoorsteen renoveren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gezamenlijke schoorsteen renoveren

Gezamenlijke schoorsteen renoveren

Ik en mijn buurvrouw willen onze gezamenlijke schoorsteen graag laten renoveren (voegen herstellen en impregneren). Deze lekt volgens iemand die bij ons op dak is geweest, maar binnen hebben we nog geen schade gemerkt. Het gaat om een huis uit 1962.

Renovatie van de schoorsteen

Renoveren van een gezamenlijke schoorsteen. Ik denk opnieuw opmetselen en schoonmaken van het kanaal. Er is geen lekkage. Uit te voeren in het voorjaar. Twee verdiepingen en een zolder.

Schoorsteen vernieuwen

Met de buren delen wij een gezamenlijke schoorsteen die momenteel door geen van beiden gebruikt wordt. De schoorsteen verkeert al decennia in slechte staat (lekkage aan beide kanten) maar nu is er een gezamenlijk besluit daar wat aan te doen. Wij willen de schoorsteen voor zover die boven de nok uitsteekt volledig vernieuwen. De buurvrouw meldt hierbij graag een houtkachel te willen. Dit vraagt vermoedelijk een andere oplossing waarover wij graag advies willen. De oude gemetselde schoorsteen is absoluut brand onveilig maar kan dit met een ingestoken pijp (voor bijvoorbeeld een houtkachel) opgelost worden?

Reparatie aan een betonnen schoorsteen

Ik woon in een tussenwoning met 2 woonlagen en een plat dak. Op dat dak staat een gezamenlijke betonnen schoorsteen voor mijn woning en de buren. In die schoorsteen lopen ventilatiekanalen voor de keukens, badkamers en toiletten. Er is beton afgebrokkeld en de ijzeren wapening is zichtbaar. Ik heb nu op die plek lekkage in mijn woning. Graag laat ik hier even door een vakman naar kijken. Ik ontvang graag uw plan van aanpak voor het herstelwerk en een offerte.

Gezamenlijke schoorsteen renoveren

Op het dak een schoorsteen samen met buurman (die moet ook de opdracht mee accepteren) renoveren. De schoorsteen lekt bij mijn zolderbalken. Het is vochtig op zolder en de schoorsteen is in slechte staat wat betreft voegwerk et cetera. Hij moet dus volledig gerenoveerd worden.

Gezamenlijke schoorsteen renoveren

Onze gezamenlijke schoorsteen is niet meer in gebruik, maar bevat grote barsten en moet opnieuw gevoegd worden en afgedicht. Het lijkt daarnaast alsof een hoek op dit moment los zit. De schoorsteen is op ongeveer 12 mtr hoogte.

Helft van de schoorsteen heropbouwen

Er is een gezamenlijke schoorsteen verwijderd. Nu dient het gedeelte bij de buurvrouw weer opgebouwd te worden. Het betreft een tussenwoning met 3 woonlagen.

Ingemetseld lood van de schoorsteen vervangen

Het betreft een offerteaanvraag voor het laten vervangen van het ingemetselde lood aan mijn kant van de gezamenlijke schoorsteen.

Schoorsteen opknappen

Het betreft het renoveren van een gezamenlijke schoorsteen. Deze is in omvang 1 m2 en 35 jaar oud. De voegen zullen vervangen moeten worden. Daarnaast dient er ongeveer 9 meter nokvorst gecontroleerd te worden. Hierna dient bepaald te worden of de nokvorsten vervangen moeten worden of vastgezet. De nokhoogte is 11.70 meter.

Gezamenlijke schoorsteen renoveren

Gezamenlijk met mijn buren deel ik een schoorsteen waarvan het oppervlak van het metselwerk ongeveer 4,5 m2 is. Hiervan willen we de voegen laten uithakken en opnieuw voegen. De omtrek van de schoorsteen is ongeveer 5 meter Het lood van de ene helft van de schoorsteen is nieuw .Gedurende de werkzaamheden willen we dat van de andere helft eveneens vervangen. Graag een aanbieding voor het voegen van de schoorsteen en apart vermeld dat voor het vervangen van het lood. Extra aandacht gewenst in verband met aanwezige zonnepanelen. Er zijn foto's beschikbaar.