Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gevelvoegen renoveren en ankers aanbrengen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gevelvoegen renoveren en ankers aanbrengen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gevelvoegen renoveren en ankers aanbrengen

Gevelvoegen renoveren en ankers aanbrengen

Voeg van garage uitslijpen op diverse plaatsen muur ankers inbrengen en daarna opnieuw voegen, dit moet ook met een aan de garage grenzend muurtje gebeuren. Totale oppervlakte bedraagt ongeveer 60 vierkante meter. Goed bereikbaar.

Oude gevelvoegen opnieuw voegen

Gaarne prijsinformatie betreffend het renoveren van twee muren van een hoekwoning. Deze muren zijn ongeveer 45 en 30 vierkante meter groot. De voegen uitslijpen en vervolgens opnieuw voegen. Tevens graag een prijsopgaaf om het vervolgens te impregneren.

Gevelvoegen renoveren

Bij de koop van de woning is verteld dat de voegen van een deel van de woning slecht zijn en moeten worden vervangen. Over welk deel gerenoveerd dient te worden, en welk werk er precies over uitgevoerd dient te worden laat ik me graag over adviseren. Het gaat om gevelwerk. Er zijn in het verleden al twee partijen geweest, één partij gaf aan een klein stukje te willen repareren, de andere partij wilde graag bijna het hele huis doen. Nu ontvang ik graag goed en eerlijk advies.

Gevelvoegen renoveren

De voorgevel van ons huis ziet er niet uit door weersinvloeden en loslatend voegwerk. Oppervlakte is 4 breed over twee verdiepingen en een vliering en een deel van de garage. We wensen een professioneel advies voor verbetering van de hele woning en een vrijblijvende offerte.