Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gevelscheuren herstellen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gevelscheuren herstellen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gevelscheuren herstellen

Gevelscheuren herstellen

Graag offerte voor het repareren van 4 scheuren op verschillende plaatsen in het voegwerk van de gevel van ons huis. Het betreft een jaren 30 huis, vrijstaand, dat iets verzakt (niet onderheid). Een deel is reeds eerder gerepareerd (meer dan 19 jaar geleden) maar is weer losgeraakt/gescheurd. Zie toegevoegde foto's: 1 scheur zit aan de voorkant onder het erkerraam (provisorisch gerepareerd met peur) 3 scheuren rondom wc raam

Gevelscheuren herstellen

In onze muur van de aangebouwde berging/balkon zitten scheuren, en onder de versterbank van het badkamerraam is een klein deel van de muur losgelaten. Dit willen we laten herstellen. Graag ontvangen wij een vrijblijvende offerte. Het is bij het aangebouwde gedeelte, zie de foto: het lichte gedeelte van het pand.

Gevelscheuren herstellen

Het betreft het renoveren van de scheuren inclusief restauratiestenen.

Gevelscheuren herstellen

Huis uit omstreeks 1900, waarvan een zijgevel van ongeveer 40 a 50 m². Op de witte gladde muur zit een verticale scheur van onder tot boven, niet vingerbreed maar wel een scheur. had graag een prijsindicatie voor het repareren van deze scheur.

Gevelscheuren in gevel herstellen

Het betreft een woning uit de jaren 30, niet onderheid. Heeft enkele, wijkende, scheuren in de gevel, door de steen heen. Advies en offerte gewenst hoe dit structureel op te lossen. Na reparatie zal de gevel gestuukt moeten worden. De hoeveelheid m2 is niet geheel duidelijk

Gevelscheuren herstellen

Oude pleisterlaag verwijderen en voegen uitslijpen. Waar nodig muurankers bij de scheuren aanbrengen. Vervolgens opnieuw voegen en pleisteren. Is bij elkaar ongeveer 46 m2.