Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gevels van woningen reinigen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gevels van woningen reinigen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gevels van woningen reinigen

Gevels van meerdere woningen reinigen

Wij willen graag een offerte voor het reinigen van de gevel van een blok van 5 woningen (anno 1928). Ik weet het te reinigen oppervlakte per woning niet precies maar het gaat per huis om een voorgevel van 6 meter breed en twee verdiepingen hoog. Redelijk veel ramen dus maximaal 50% bestaat uit baksteen.

Glad stucen van gevels van meerdere huizen en een schuurtje

Het gaat om het glad stucen van een schuurtje voor het huis en om de voor- en achtergevel van het woonhuis. Het betreft een rijtjeshuis. De bedoeling is om meerdere huiseigenaren enthousiast te maken om het ook te laten doen. In de buurt staan heel veel huurwoningen die allemaal gemoderniseerd worden door een nieuwe gevel voor het huis te plaatsen. Hierdoor zullen onze (koop)huizen lelijk afsteken tegen de gemoderniseerde woningen. Als de kosten per huis lager zijn als meer eigenaren mee doen, is er een grote kans dat ook meer mensen mee gaan doen. Graag hoor ik dus of er staffelprijzen mogelijk zijn. In eerste instantie zal het om 1 schuurtje (ongeveer 20 m2) gaan en 2 woonhuizen (12 m2 voor en twaalf 12 m2 achter, dit is per huis). Dit kan echter behoorlijk oplopen als er meer mee willen doen. Het schuurtje is gemetseld en het huis heeft een stenen voorgevel met een lelijke structuur erop.

Reparatie en onderhoud gevels en waterschade diverse woningen

Gaarne zou ik offerte van u krijgen met betrekking tot de reparatie van enkele aangegeven gebreken aan de verhuurde bovenwoningen. Graag door VLOK gekwalificeerde vakmensen met een goed record. Gaarne het werk binnen 1 à 2 maanden voltooien.

Gevels cementeren

Het betreft 2 woningen waar er werkzaamheden aan uitgevoerd moeten worden: Woning 1: deels cementlaag, zit hier en daar los. Nieuw kozijn geplaatst, gevel opgevuld. Graag 1 geheel van maken. Woning 2: oude pleisterlaag cementeren. Beide woningen eengezinswoning uit 1900 met puntdak. De oppervlakte van beide woningen totaal is ongeveer 10 a 20 m2.

Gevel renoveren

Onze VvE, bestaande uit drie appartementen boven elkaar wil de gevels laten reinigen en herstellen. Het gaat om een tussenwoning/pand, gebouwd in 1903, in Amsterdam. De voorkant/straatzijde is makkelijk bereikbaar, de achterkant kan alleen via woningen. De straatzijde is 6 meter breed, zal ongeveer 70 m2 gevel zijn. De achterzijde is totaal ook ongeveer 70 m2.

Meerdere woningen voegen uithakken

Graag een offerte voor het uithakken van voegen van de gevels van 12 woningen. Het zijn 6 hoekwoningen en 6 tussenwoningen. In totaal 575 m². De kwaliteit is belangrijk, zo ook de prijs. Uitvoering in oktober 2017.

Ventilatieroosters in de voorgevel plaatsen

Namens de VvE wil ik een offerte aanvragen voor het plaatsen van een aantal ventilatieroosters in de gemetselde voorgevels van 2 benedenwoningen. Ongeveer 15 jaar geleden zijn de gevels van deze hele rij woningen gerenoveerd. Ze zijn gereinigd, geïmpregneerd en opnieuw gevoegd. Nu blijkt dat het hele rijtje hier ventilatieroosters in de gevel heeft, behalve deze 2 woningen. Dat is kennelijk vergeten. Per woning willen we 2 ventilatieroosters laten plaatsen. Daarnaast willen we een offerte voor het plaatsen van een 3e ventilatierooster in de voorgevel ten behoeve van de ontluchting van de badkamer.

Achtergevel bij appartementen renoveren

Namens de VvE wil ik een offerte aanvragen voor herstelwerk aan de achtergevel van drie woningen, gelegen op de begane grond, 1e en 2e verdieping. Het voegwerk van de gevels moet hersteld worden en daarna willen we de gevels laten impregneren. Er zijn 10 jaar geleden kunststof kozijnen in de gevels geplaatst en nu is het kit dat rondom die kozijnen zit uitgedroogd. We willen dit laten vervangen. Op de 1e en 2e verdieping moet ook het metselwerk van de balkons gerenoveerd worden. We maken graag een afspraak om het werk te laten beoordelen en ons te laten adviseren. We ontvangen daarna graag een gespecificeerde offerte.

Gevels repareren en reinigen

De gevels van beide woningen van een 2 onder 1 kap woning dienen te worden gereinigd en gerepareerd. Het gaat om licht zandstralen en daarna impregneren en eventueel wat voeg reparatie. De oppervlakte van beide woningen zijn 100 m2. l

Gevelrenovatie meerdere woningen

Van 4 huizen (wellicht 5) willen wij de gevels reinigen, opnieuw voegen en impregneren. (3 tussenwoningen en 1 hoekhuis. Evt 1 hoekhuis extra) De totale oppervlakte is niet bekend en zal op afspraak ingemeten moeten worden.

Partners

Partners van Casius