Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gevel? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gevel. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gevel

Gevels voorzien van Crepi en isolatie

Het huis (circa 100 m2) heeft zijmuren van 11 meter lang 2 meter hoog, en de voorgevel is 9 meter breed en gaat vanaf 2 meter hoog in een driehoek / punt. Bij voorkeur een offerte in RW 3,5 en eentje in RW 5 (In verband met toekomstige energie neutraal norm).

Voorgevel voorzien van crepi met isolatie

Ik zou graag mijn gevel van een vrijstaande woning van ongeveer 215 m2 van cementpleister/crepi willen voorzien. Het gaat om het aanbrengen van 8 cm EPS platen met een combinatie van kleefmortel en pluggen met mechanische bevestiging. Geheel uitvlakken en aanbrengen van glasvezelwapening. Aanbrengen van hoekprofielen langs hoeken gevels en dagkanten. Voorstijken, aanbrengen van sierpleister. Aanbrengen van aluminium dorpels. Onderrand gevel langs de oprit.

Keralit gevelbekleding plaatsen

Ik wil graag de voor- en achtergevel van mijn woning laten voorzien van verticale Keralit gevelpanelen. Het gaat om ca. 12 m² per gevel, 24 m² in totaal. Momenteel zitten er houten delen op de gevels. Aan de achterzijde bevindt de gevel zich boven een aangebouwde serre. Aan de voorzijde bevindt de gevel zich gedeeltelijk boven het schuine dak boven de entree en garage. Wij ontvangen graag een vrijblijvende offerte.

Gevels verplaatsen

Ik wil graag weten wat het kost om de gevel van een rijtjes huis 3 verdiepingen voor. 10 meter hoog en 7 meter breed en 1 verdieping achter 2. 5 meter hoog en 7 meter breed met 2 meter te verplaatsen in baksteen plus fundering bekabeling stopcontacten. 7 aluminium kozijnen plaatsen 1 aluminium schuifpui alle kozijnen en de pui voorzien van geïsoleerd en warmte werend glas. Ook zou ik nog een 4e verdieping verdieping er op willen bouwen van 3 meter hoog 7 meter breed en 22 meter lang dakbedekking van hoogwaardige kwaliteit plaatsen plus een houten trap heel het huis de plafonds en muren stukken houten dakkapel verven 7 nieuwe deurposten 1 nieuwe voordeur en 6 nieuwe binnendeuren plaatsen nieuwe badkamer en nieuwe wc verwarmde vloer beneden plavuizen leggen beneden nieuwe keuken plaatsen en afwerken tegeltjes tegen de muur nieuwe cv ketel hoog rendement en de gehele bedrading en gasleidingen en water leidingen vernieuwen alle materialen worden door ons zelf ingekocht. Graag een offerte via mail.

Gevels schilderen en bijstucen

Voor een vrijstaand huis zijn we op zoek naar een vakman die op korte termijn wat stucwerk kan herstellen en een huis rondom kan schilderen (zowel gevels, ramen als de goten). Het huis is 4,40 meter breed en bijna 11 meter diep. Het huis is op het hoogste punt (puntdak) ongeveer 7 meter 70 hoog. Daarnaast dient de bovenste houten daklijst vervangen te worden. Tevens is er een glaslijstje (ongeveer 90 centimeter) van het raam boven het balkon aan vervanging toe. Let op: de gevels zijn nu voorzien van stuckwerk met een grove structuur. Via Funda kan er even gekeken worden naar de huidige situatie.

Gevels van huis renoveren

huis is voorzien van serre. In voortuin staat schuur

Gevels voorzien van metselwerk

voor en achtergevel voorzien van metselwerk en vuilwerk latei.ongv totaal 15 vierkante meter

Renoveren gevel hoekwoning

Gevel voorzien van nieuwe bakstenen of stuclaag en verf. Huis is 13 bij 6 meter en 3 verdiepingen hoog (ca. 9 meter). Het betreft een hoekwoning. Ik zou graag een globale kostenraming hebben voor baksteen (een middenklasse wat prijs betreft) en een voor stucwerk. Het gaat om 3 gevels (hoekwoning). Graag een indicatieve prijs/grove indicatie.

Gevelrenovatie en na-isoleren gevel

De hoekwoning is uit 1975. De voegen zijn slecht en moeten vervangen worden. Er zitten een aantal scheuren in de gevel die gerepareerd moeten worden. Verder wil ik de gevels (indien mogelijk) na-geisoleerd hebben. De gevels zijn voorzien van glaswoldekens (tijdens de bouw). Voor en achter is veel glas. Zijkant 10 meter lang en ongeveer 6 meter hoog plus een punt. Aantal m2 weet ik niet precies.