Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gevels en plat dak isoleren en afwerken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gevels en plat dak isoleren en afwerken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gevels en plat dak isoleren en afwerken

Gevels van stenen gebouwtje voorzien van isolatie- en pleisterlaag

Stenen gebouwtje (tussen 50-75 m2) uit begin 1900 met plat dak moet worden voorzien van een dunne isolatielaag en een witte buitenpleisterlaag over oud schilderwerk heen.

Gevels isoleren met steenstrips en spouwmuur en dak isoleren

Wij zijn opzoek naar een partij die de voor-, zij- en achtergevel laten isoleren met steenstrips, de spouwmuren kan isoleren en een plat dak kan isoleren. Voorkant is 1 verdieping, voorgevel is 3 meter hoog 5m2,. Zijkant is 2 verdiepingen zijgevel is 7 meter hoog 20m2. Achterkant is 5m2. De spouwmuren willen wij ook laten inspuiten met isolerend spul. Het platte dak van de schuur van ongeveer 10 m2 EPDM, deze wil ik ook graag laten isoleren.

Gevels en plat dak isoleren en afwerken

Ik wil graag de gevels van een nieuwbouwwoning laten isoleren en stucen. Tevens ook graag dakisolatie. Het gaat om een nieuwbouw vrijstaande woning. Het gaat over de eerste verdieping, de begane grondmuren worden gemetseld en is al geïsoleerd. De eerste etage wordt gemetseld van poriso en deze moet van buitenaf geïsoleerd worden met 20 cm tempex en dan afgestuct met een fijne korrel structuur. De gevel is ongeveer 144 m2. Het dak moet van buitenaf geïsoleerd worden en bekleed met dakleer. Het gaat om een plat dak van ongeveer 150 m2.

Buitenzijde isoleren

Graag wil ik alle gevels van een vrijstaande bungalow met plat dak laten isoleren met crepi. De oppervlakte ligt tussen de 100 en 150 m2. Dit dient de vakman goed op te meten.

Voegwerk herstellen en nakijken

Voor de restauratie van een bollenschuur dient er 130 m2 voegwerk vernieuwd te worden en 130 m2 nagekeken voor plaatselijk herstel, voeg plat vol iets terugliggend. Ook dienen de gevels, 260 m2 warm gereinigd te worden. Naast het voegwerk zou er ook metselwerk hersteld kunnen worden.

Voegwerk vervangen

Het voegwerk aan voor, kop en achtergevelzijde verkeert in matige / redelijke staat. Voegwerk kent een economische levensduur van 25 jaar. Het voegwerk zal (integraal) binnen 5 tot 7 jaar aan geheel vervanging toe zijn. Met name ter plaatse van de kopgevel verkeert het voegwerk in mindere conditie. Gevels lage druk warm water reinigen (niet gritstralen), gebroken stenen vervangen, voegen uitslijpen en opnieuw platvol voegen, gevelmetselwerk hydroforberen. Gelijktijdig met het vervangen van het voegwerk aan kopgevelzijde 2x een dillatatievoeg laten inslijpen. Oppervlakte van de woning is: 5.11 x 4.90 meter. De hoekwoning bestaat uit 2 woonlagen met een plat dak.

Asbesthoudende gevelleien vervangen

Ik wil de asbesthoudende (gecoate) leien laten vervangen. Op een rechte muur: aan de gevels van de voor- en achterzijde van de woning. Het totaal geschat tussen 15-20 m2. Aan de achterzijde goed bereikbaar via een plat dak en aan de voorzijde met een ladder. Voor zitten ze boven het raam van de begane grond en een klein stukje van de eerste verdieping. Voor is het maximaal 4 meter hoog.

Gevels van een tussenwoning vervangen en isoleren

Wij hebben een tussenwoning uit bouwjaar 1968, met drie woonlagen en een plat dak. De voor- en achtergevel bestaan uit grote raampartijen, kozijnen en deuren en houten betimmeringen. Dat alles is in slechte staat. Wij willen beide gevels laten vernieuwen en daarbij goed laten isoleren. Wij willen liever geen kunststof. Het huis is 5 meter breed en ongeveer 10 meter hoog. Aan de achterzijde bevindt zich op de bovenste verdieping een terras, waardoor de achtergevel is onderbroken. De woning wordt momenteel door ons verhuurd. Wij nodigen bedrijven graag uit om ter plaatse de situatie met ons te bespreken en ontvangen daarna een voorstel en een offerte.

Houten gevels vervangen

De voor-en achtergevel van mijn huis is deels met hout afgewerkt. Dat moet vervangen worden door kunststof met daarachter isolatie materiaal. Ook zou ik willen dat het Franse balkon (1e verdieping, achter) wordt vervangen door 1 of 2 ramen die open kunnen. Op dit moment zit hier een deur welke er dus uit zal moeten. Ik ben niet goed in afmetingen en dergelijke en daarom wil ik graag offertes ontvangen na een persoonlijk bezoek zodat er geen misverstanden zijn over wat, waar, wanneer en hoe. Het is een normale rijtjeswoning met een plat dak en een verdieping. De gevel is ongeveer 5 meter breed en er zitten 3 houten gevel delen in; begane grond, begin van de eerste verdieping en onder het dak, allen ongeveer 70cm hoog.

Gevelrenovatie van de voor- en zijgevel

Voor- en zij gevels diverse reparaties: schoonmaken, opnieuw voegen (plat) end en een aantal stenen moeten ook vervangen worden. Het gaat om het voorhuis van een boerderij. Geschat een meter of 7 breed aan de voorzijde op de begane grond, daarin 3 raampartijen. Boven loopt het schuin weg en zijn er twee ramen. Zijkant alleen de begane grond. Voor meer info omtrent maten stuur ik u foto's. U kunt ook Google Streetview kijken. Alleen erkende, nette bedrijven met veel ervaring komen in aanmerking. Ik zal vragen om referenties.