Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gevelrenovatie? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gevelrenovatie. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gevelrenovatie

Gevelrenovatie/metsel-herstelwerkzaamheden (latei vervangen)

De latei boven het voorraam in de voorgevel van ons huis (jaren-30 woning) is verroest en in de loop der jaren gaan uitzetten. Graag willen we deze latei laten vervangen en op de plek waar de latei zat, de gevel weer repareren. De voorgevel strekt zich uit over een breedte van 5,7 meter. Graag ook in overleg bespreken wat de opties van terug te plaatsen stenen zijn. Het terugplaatsen van nieuwe stenen geeft een groot kleurcontrast en zouden we graag (creatief) willen voorkomen. Dit om de stijl van de woning niet aan te tasten.

Oude voorgevel renoveren en isoleren

Wij hebben een oud huis met een slechte voorgevel, graag willen wij een professioneel oog om de mogelijkheden van gevelrenovatie door te nemen. Het gaat om een oppervlakte van 10 a 20 m2. We willen de gevel ook meteenlaten isoleren dus graag advies van een gevelspecialist die dit allebei kan.

Gevelrenovatie en impregneren

Voegen vervangen en impregneren van de gehele gevel circa 90m2

Gevelrenovatie

Het gaat om 2 huizen. 1 hoekhuis en een tussenwoning. uitslijpen van oud voegwerk, schoonmaken bakstenen en opnieuw voegen. Totale oppervlakte is om en nabij 100 m2.

Gevelrenovatie met palletstenen

Ik wil mijn achtergevel laten renoveren. De oude stenen moeten eruit en heb al een pallet stenen die opnieuw erin gemetseld moet worden. Het gaat om 550 stenen. met zijn 2 kozijnposten en er moet gestempeld worden op 1 kozijnpost.

Gevelrenovatie 2 onder 1 kap

2 onder 1 kap woning, waarvan 1 woning, dit kan mooi geplaatst worden omdat woning buren ongeveer 60 cm naar voren staat. Goed bereikbaar. De gevel is van 1960, hier zitten een paar scheuren in. Dit zal met tempex platen gestuct moeten worden. Het zou ongeveer 100 m2. Daarnaast zal ik dubbelglas willen realiseren. Dit hele verhaal om te aanspraak te kunnen maken op de subsidieregeling. Ik heb ook nog wat inhoudelijke vragen wat betreft de afwerking.

Gevelrenovatie

We hebben de volgende gegevens die we op kunnen sturen. 1 tekening van de gevel (blauwomlijnde gedeelte willen we aan de buitenzijde isoleren), 8 x 3 m (l x h) + schuin deel van 6 m2 (hoek dak is 26 graden), totaal 30 m2 2 foto van de gevel 3 detail van het hek dat aan de gevel is vastgemaakt 4 detail van de onderzijde van het raam in de gevel (2 x 0,65 m) Nog enkele vragen: 1. Zie je een oplossing voor het hek zonder dat je een koudebrug krijgt? kunnen nieuwe langere draadeinden worden aangebracht (dikte steen + isolatie) 2. Wat is de U-waarde van de extra isolatie? Wat is de dikte van de extra isolatie? 3. Hoe wordt de onderzijde van het raam afgewerkt? 4. Is het mogelijk dezelfde kleur steenstrips te krijgen als de huidige bakstenen? Ik hoor het graag.

Gevelrenovatie of vernieuwen, inclusief isoleren

Het gaat om het opnieuw maken of repareren van mijn gevel. De gevel is nu een soort pleistersmeersel direct over de isolatie heen. Deze pleisterlaag is op verschillende plekken gebarsten en het lijkt me dus goed om een nieuwe laag aan te brengen of de gevel geheel te vervangen (ik weet niet zo goed wat de staat van de isolatie achter de pleister is. Ik zou graag in brede zin willen weten hoeveel een reparatie en hoeveel een vervanging ongeveer per m2 zou kosten. Daarbij wil ik het geheel graag laten isoleren en daarover geïnformeerd worden.

Gevelrenovatie crepi

Het gaat om een vrijstaand huis van drie verdiepingen. Met bijna al het raamoppervlakte aan de voor-en de achterkant. Voor afwerking (crepi) 100% kleurgarantie. De oppervlakte is tussen de 200 en 300 m2.

Gevelrenovatie

Huis van 1890, 4 woonlagen, achterzijde slechte baksteen geven die in geschilderd is, mist stukken, stukken dicht gesmeerd etc. Het is oud en koud, dus isoleren jazeker. Het is een rijtjeshuis, beide zijden buren, ervan uitgaande dat deze niet meedoen. Wij dachten eerst aan de optie stucen, nog steeds, maar een steen strip om het weer klassiek te krijgen is ook een zeer mooie optie. Het huis heeft aan de zijkant over de 3 lagen een kleine wc formaat 'uitbouw', deze moet ook meegenomen worden. Ben zeer benieuwd naar de aansluiting op bestaande ramen en daken, aanpassen houtwerk bij daken nodig bijvoorbeeld? Prijs bepaald wanneer we het gaan doen, dat we het gaan doen is zeker. Als de prijs voor een steen strip oplossing redelijk is overwegen we 2020. Het gaat om 50 m2. Hoor graag van jullie.