Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gevelplaten vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gevelplaten vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gevelplaten vervangen

Gevelplaten vervangen

De werkzaamheden zijn op de 1ste verdieping. De oude gevelplaten moeten er nog wel af maar ik kan ze eventueel zelf afvoeren. Welke oppervlakte moet bekleed worden? : tussen 10 en 50 m² Wil je de muren ook laten isoleren? : nee

Natuursteen gevel repareren of vervangen

Ik wil de gevelplaten die beschadigd zijn laten vervangen. Het gaat om ongeveer 20-25 m2. Het gaat om natuursteen.

Gevelplaten vervangen

Een paar houten platen uit de voorgevel moeten vervangen worden. Het gaat totaal om ongeveer 9 m2. De nieuwe platen worden op maat gezaagd en geleverd. Er moet wel een rolsteiger worden gemaakt.

Loszittende Trespa gevelplaten vervangen

Ons huis heeft verschillende losse Trespa gevelplaten die vervangen moeten worden. De nieuwe kleur is donkerblauw en indien aanwezig moet ook de isolatie vervangen worden. Details: - leeftijd huidige platen: sinds bouw in 1960 - kleur van de nieuwe Trespa platen: donkerblauw - indien aanwezig ook de isolatie achter de platen vervangen - in totaal 7 platen met variabele afmetingen - totaal oppervlakte: een kleine 14 m2

Asbest gevelplaten vervangen

Er moeten asbest gevel platen worden verwijderd van de voor- en achter gevel. Ik schat dat het ongeveer 8 vierkante meter is. Deze platen zitten vast gespijkerd op de eerste verdieping en ik mag ze zelf niet verwijderen. Het betreft een tussenwoning uit 1979. Ik wil deze asbest platen graag laten vervangen door trespa platen. Graag apart specificeren wat de kosten zijn betreffend het afvoeren van de platen zijn.

Dakkapel en gevelplanken met zink bekleden

Wij willen onze dakkapel met zink laten bekleden. Het dakleer van de dakkapel moet ook vervangen worden. Tevens gevelplaten door zink laten vervangen. Het gaat om een dakkapel die op de eerste verdieping zit. De ruimte is zeer toegankelijk met een steiger.

Kozijn repareren en gevelplaten door metselwerk vervangen

Aan de voorzijde is de onderzijde van mijn kozijn verrot. Ik wil deze vervangen, maar het kozijn verder intact laten. Het dubbelglas 3 x 2 meter zal dus gedemonteerd en weer geplaatst moeten worden. Het gaat om een kozijn lengte van ongeveer 3 meter. Onder het kozijn is nu een stukje timmerwerk wat verrot is. Dit wil ik gaan vervangen door metselwerk met dorpelsteen. Metselwerk is 3 x 0.5 meter. Wil hier snel mee aan de slag, dus gaarne reactie.

Stormschade aan dak- en gevelplaten herstellen

Op zondag 26-07 is door de storm in Nederland een gevelplaat van ongeveer 2m x 0. 5m van ons huis losgekomen en kapot gevallen in de tuin van de buren. Graag ontvang ik een offerte met daar in gespecificeerd de kosten voor het vervangen van de kapotte gevelplaat en de kosten om alle gevelplaten te vervangen. We willen proberen om via de verzekering een nieuwe gevelplaat vergoed te krijgen en tevens het laten inspecteren van de constructie waar de gevelplaat op vast zat (1ste verdieping woonhuis). Daarnaast zouden we graag willen weten wat het kost om de gevelplaten van de gehele woning te vervangen. Het gaat dan om ongeveer ongeveer 8 grote platen en 16 kleine platen (boeiboorden). De voorkeur gaat uit naar een nieuwe kunststof gevel bekleding.

Stormschade aan dak- en gevelplaten herstellen

Door storm zijn er platen van pui/dak gewaaid. Deze moeten treug geplaatst en/of vervangen worden.

Gevelplaten vervangen

Ik wil mijn boeiboorden buitenshuis laten vervangen. Het liefst door een duurzaam materiaal, zoals Trespa. Het is een geschakelde patio-woning. De woning heeft een plat dak. Graag advies over de mogelijkheden en een afspraak om de maten op te komen meten.