Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gevelonderhoud? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gevelonderhoud. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gevelonderhoud

Gevelonderhoud

Aan de achterkant van ons huis is de latei gebarsten, zie foto, deze moet hersteld worden, ook aan de voorkant van ons huis dreigt dit te gebeuren en zien we scheuren. Er zijn ook veel voegen aan de achtergevel en tussen de vensterbank tegeltjes waar het cement uit is weggesleten. Dit willen we ook graag laten herstellen.

Gevelonderhoud

Door weersinvloeden is onderhoud nodig aan de voorgevel van mijn tussenwoning. Het betreft zowel de voegen als de rabatplanken. Gemetselde deel is ongeveer 12 m2. Zie foto's. Graag ook even bekijken/beoordelen of de achterzijde onderhoud nodig heeft.

Gevelonderhoud

Woning uit jaren 80, gevel is nooit onderhouden. Graag offerte voor onderhoud. Advies voor verder onderhoud woning. Er breekt af en toe een stukje steen af. Er zijn een aantal stenen poreus en daardoor gebarsten met vorst. Beschadigde stenen dienen te worden vervangen, daarna het geheel geïmpregneerd.

Gevelonderhoud aan betonnen rand

De betonnen rand om het pand moet worden aangesmeerd en geverfd. Op diverse plaatsen zijn scheuren aanwezig en is de verf afgebladderd. Daarnaast hangen er kabels los die netjes moeten worden weggewerkt in een kabelgoot. De betonnen rand bevindt zich op +/- 5 meter van de grond en is aan de kant van het Herenpad +/- 24 meter lang en aan de kant van Broersvest +/- 20 meter lang.

Gevelonderhoud en -herstel

Ons appartementencomplex, bestaande uit 6 woningen met ondergelegen parkeergarage, bevindt zich te Zoetermeer. Op meerdere plekken zoals bij de trapopgang, maar ook in de achtergelegen brandgang zijn de de voegen uitgespoeld. Hetzelfde geldt voor de voegen van de lekdorpelstenen aan voor- en achterzijde van de woningen. Voor het herstel van de gebreken, verzoek ik u offerte uit te brengen. Gaarne ook vermelden onder welk kwaliteitskeurmerk een en ander kan plaatsvinden.