Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gevelmetselwerk? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gevelmetselwerk. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gevelmetselwerk

Gevelmetselwerk

Optrekken buitenblad aanbouw, 2 stuks van 2 x 3 mtr en trasraam onder gevelkozijnen van ca. 3-lagen x 6 mtr. Regelen jullie ook stenen en specie, voegwerk? Vernemen graag.

Voegwerk vervangen

Het voegwerk aan voor, kop en achtergevelzijde verkeert in matige / redelijke staat. Voegwerk kent een economische levensduur van 25 jaar. Het voegwerk zal (integraal) binnen 5 tot 7 jaar aan geheel vervanging toe zijn. Met name ter plaatse van de kopgevel verkeert het voegwerk in mindere conditie. Gevels lage druk warm water reinigen (niet gritstralen), gebroken stenen vervangen, voegen uitslijpen en opnieuw platvol voegen, gevelmetselwerk hydroforberen. Gelijktijdig met het vervangen van het voegwerk aan kopgevelzijde 2x een dillatatievoeg laten inslijpen. Oppervlakte van de woning is: 5.11 x 4.90 meter. De hoekwoning bestaat uit 2 woonlagen met een plat dak.

Gevels metselen

800 m2 gevelmetselwerk in Münster. Start: z.s.m.

Gevel- en binnenmetselwerk

Graag ontvang ik een prijsopgaaf betreffende gevel- en binnenmetselwerk van een uitbouw. Betreft 31 m2 gevelmetselwerk, dunbed mortel. Het binnenmetselwerk betreft 31 m2. We zorgen zelf voor de stenen. BVD.

Scheur in de gevel laten herstellen

In het gevelmetselwerk van ons huis zitten enkele scheurtjes. Ik zou dit willen laten herstellen. Op bijgevoegde foto is het wat lastig te zien, maar het gaat om lichte scheurvorming vanaf het stalen profiel. De scheuren bevinden zich aan de bovenkant van de eerste etage. Ik ben benieuwd naar uw reactie.

Metselwerk van woningen, bergingen, tuinmuren en plantenbakken

De werkzaamheden zijn als volgt; Algemeen: Metselwerk in harde steen met weinig vochtopname, voeg verdiept 15 mm uitgevoerd - 3125 m2 gevelmetselwerk - betonnen fundament var 1. Staandverband, strekken en koppenlaag, - zaagwerk ten behoeve van koppen en getande dilatatievoeg var 2. Steen vv. Schijnvoeg gemetseld in halfsteens verband, rechte dilatatievoeg Kunt u me een prijsindicatie doen voor beide varianten? Er is een foto beschikbaar.

Gevelmetselwerk uitvoeren

Voor een project in Den Bosch, zoeken we nog enkele metselaars voor het uitvoeren van gevelmetselwerk/uitkrabben. Start: week 3/2016

Gevel- en metselwerk

Voor nieuwbouw graag een prijsopgave voor 360 m2 nieuw te bouwen gevel. Het is buiten gevelmetselwerk op de begane grond en eerste verdieping.

Gevel restaureren

Gevelmetselwerk stoomreinigen, scheuren herstellen, lood controleren, voegen uithakken, afval afvoeren en het geheel platvol voegen of iets verdiept. Woning en schuur geschat op samen 190 m2. Begane grond en eerste verdieping. De steen is een baksteen, geen idee welk soort, roodachtig. Huis van 1950 met normale vervuiling. Met betrekking tot de reiniging wil ik graag voorlichting. Bij voorkeur stoomreinigen, anders chemische reiniging.

Metselaar gezocht

Ik ben opzoek naar een metselaar voor de uitvoering van het gevelmetselwerk van een nieuwbouwwoning, +/- 17500 stenen. Stenen zijn aanwezig. Gaat alleen om de arbeid. Starten over ongeveer 2 weken.