Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gevelisolatie? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gevelisolatie. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gevelisolatie

Schoonmaken spouwmuur voor gevelisolatie en dichtmetselen

Bij de achtergevel van mijn woning moet de spouwmuur worden schoongemaakt dit ivm vochtdoorslag naar binnen. Bij de inspectie van de spouwmuur(voor spouwmuurisolatie) werd ook duidelijk dat de spouwmuur erg vervuild is. Deze mag worden schoongemaakt en daarna opnieuw worden dicht gemetseld. Het gaat om een kleine oppervlakte van ongeveer een halve meter breed tot 40 centimeter hoog. De spouwmuur is goed bereikbaar.

Gevelisolatie

Ik heb een woning uit 1954 gekocht waar ik op 3 april 2020 eigenaar van wordt. Direct daarna wil ik de buitenzijde zijgevel isoleren: Opbouw spouw: 100 mm gevelklinkers - 50 mm spouw - 100 mm bakstenen. Voor de zijgevel: -De hele zijgevel wil ik extra isoleren met isolatie aan de buitenzijde. -De zijgevel is ongeveer 54 m2 (daar gaan nog 2 ramen van totaal max 3 m2 vanaf). -De diepte van de gevel is 8 m -De hoogte van de dakgoot is 5.25 -De punt van het zadeldak zit op 8.25. -Op de begane grond zit een garage tot halverwege de gevel (ongeveer 11 m2). -De gevelbekleding mag (plak) stenen of hout zijn. Hierin ben ik met name benieuwd naar de kosten.

Gevel isolatie 580 m2 en stuc steenstrip afwerking

Onze vrijstaande geheel te renoveren villa uit 1954 dient rond augustus dit jaar voorzien te worden van 580 m2 15 - 20 cm dikke gevelisolatie. Deze afgewerkt met stuc en ca. 65 m2 steenstrips.

Gevel isolatie + afwerking

Het gaat om een bestaande bebouwing van circa 60 m2 vzv 80 mm gevelisolatie en afgewerkt met crepi. Daarnaast opbouw ca 68 m2 afwerken met aqua panel vzv crepi en schuur bestaande uit gevelsteen ca 25 m2 vzv crepi. Alle hoeken en kozijnuitsparingen dien vzv hoekprofielen. Eventuele A-cad tekeningen/pdf op aanvraag. Graag met garantie.

Gevelisolatie vervangnen en gevel afwerking

Graag willen we een offerte voor het vervangen van gevel isolatie, de zij-gevel van ons huis is in de jaren 70 is geïsoleerd met 'piepschuim' platen en gestuct. Ongeveer 40m'2 met daarin 3 ramen. Ik neig er naar om als vervanging hier de dikste maat EPS aan te bre ngen, maar ik sta open voor suggesties. Vervolgens is het de bedoeling dat de bovenkant met keraliet wordt afgewerkt en de onderste helft gestuct. Het kan ook zijn dat ik de gehele gevel wil laten stucen, daar ben ik nog niet over uit.

Gevel isoleren en afwerken met crepi

Graag willen wij weten wat het kost voor het aanbrengen van buitengevel isolatie en afwerking met bepleistering (crepi) of iets dergelijks. Bestaande vrijstaande woning uit 1956. Spouwmuur is niet geïsoleerd in verband met slechte spouw en woning is geverfd met een soort Granol verf, vermoed ik. Planning uit te voeren werkzaamheden in overleg te bepalen. Het gaat om ongeveer 100 m2. Er is verder geen gevelisolatie aanwezig. Het is goed bereikbaar met een steiger. Over het soort isolatie ontvangen we graag advies.

Gevel isoleren en afwerken met steenstrips

Het gaat om een niet zo grote, vrijstaande jaren 30 woning waarvan de muren niet geschikt zijn voor spouwmuurisolatie. Vandaar dat ik nu de mogelijkheden voor gevelisolatie aan het onderzoeken ben. De voor- en achtergevel zijn authentiek en bevatten veel ramen, maar de beide zijmuren (gezamenlijk ongeveer 50 m2) zou ik wel van buitenaf willen isoleren. Ik heb een gemetselde gevel en wil graag advies over het soort isolatie materiaal. Als afwerking denk ik aan steenstrips. Het gaat om 1,5 verdieping. Er is een smalle steeg van ongeveer 1 meter breed, mocht een steiger nodig zijn durf ik niet te zeggen of dat hier geplaatst kan worden. Graag ontvang ik advies en een offerte.

Gevel renovatie

Ik wil graag samen met de buren,2 onder 1 kap huizen, gevelisolatie met aan bovenzijde keralit en onderzijde natuursteen strip van ca 80cm hoog, per huis ca 105 m2.

Vrijmaken spouw en naadloos inboeten stenen ivm gevelisolatie

Ik wil mijn gevels laten isoleren, maar er is op verschillende plekken puin ontdekt. Dit moet er eerst uit voordat er geïsoleerd kan worden. Klus betreft het openmaken, opruimen spouw vervuiling en het weer netjes terugplaatsen van gevelstenen incl. voeg zonder veel kleurverschil met bestaande voegen. Betreft een woning van ca. 1950. Totale lengte gevel is ca. 28 - 35m. Puin/vervuiling zit op sommige plaatsen tot ca. 80cm hoog. (tot aan vensterbank). Spouw is c.a. 8 cm diep.

Gevel isoleren

Betreft vrijstaande woning van 1955. Spouwisolatie is niet mogelijk ivm Belgisch kalkzandsteen en voeg (zou bij vorst kunnen klappen) daarom andere oplossing nodig. Gevelisolatie mogelijk? We wilden de gevel toch al schilderen dus vandaar deze optie. (Is nu nog nooit geschilderd) daarnaast vragen wij ons af hoe het over gaat naar zadeldak en de nieuwbouw (achterhuis).

Partners

Partners van Casius