Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gevelherstel voegen en losgetrokken baksteen door zonnescherm? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gevelherstel voegen en losgetrokken baksteen door zonnescherm. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gevelherstel voegen en losgetrokken baksteen door zonnescherm

Gevelherstel voegen en losgetrokken baksteen door zonnescherm

De gevel is beschadigd ter plaatse van de bevestiging van het zonnescherm, dit gaat om ongeveer 1 m2. Het lijkt erop dat de voegen plaatselijk zijn gescheurd door het gewicht van het scherm en een baksteen is losgetrokken. Graag laat ik dit herstellen.

Gevelherstel voegen en losgetrokken baksteen door zonnescherm

De gevel is beschadigd ter plaatse van de bevestiging van het zonnescherm, dit gaat om ongeveer 1 m2. Het lijkt erop dat de voegen plaatselijk zijn gescheurd door het gewicht van het scherm en een baksteen is losgetrokken. Graag laat ik dit herstellen.

Gevelherstel van de uitbouw

Ik wil graag een muurtje onder uitbouw van ongeveer 10 meter breed en 36 centimeter hoog laten herstellen. Voegen zijn slecht en de stenen niet mooi.

Gevelherstel uit laten voeren

Ik wil graag een aantal (ongeveer 5 stuks) loskomende stenen/voegen laten repareren, het is bij een bevestigingspunt van de zonwering aan de achtergevel. Voordat de zonwering opnieuw gemonteerd kan worden wil ik deze stenen eerst graag laten vervangen en opnieuw metselen en voegen. Ik heb zelf nieuwe stenen.

Gevelherstel: gevel herstellen

De gevel herstellen van een huis uit 1938. 1) herstel scheuren in de buitengevel boven de, ronde, garagedeur, opnieuw metselen? 2) herstelwerk van enkele voegen. 3) mogelijke problemen met fundering

Gevelherstel

Deze opdracht betreft herstel van een (enkelsteens) gevel van een garage op 3 plekken. Het gaat om het verwijderen van totaal ca. 25 stenen, opnieuw voegen en plaatsen van nieuwe stenen. Op 1 plek komt de muur iets naar voren; hier moet de muur weer vlak komen te liggen met de muur van het woonhuis. Foto's met details kunnen worden per e-mail worden toegestuurd. Stenen zijn beschikbaar. Metselspecie door vakman. Ten aanzien van de metselspecie moet de kleur van de bestaande voeg zo veel mogelijk benaderd worden. Net werk boven snel werk!