Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gevelbekleding vervangen dakgoot veranderen en stuk gevel opmetselen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gevelbekleding vervangen dakgoot veranderen en stuk gevel opmetselen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gevelbekleding vervangen dakgoot veranderen en stuk gevel opmetselen

Het bekleden van de buitengevels tussenwoning

Goedenavond, Ik zou graag de gevelbekleding van onze zolder willen vervangen. De vraag is alleen of we enkel de achterzijde gaan doen of wellicht ook de twee zijkanten. Kunt u een offerte maken voor enkel de achterzijde en ook een offerte inclusief de twee zijkanten? Artikel: HardiePlank® Gevelbekleding Cedar Houtnerf Traditional Red Geschatte afmetingen: Offerte 1 Achterzijde : 6. 50 x 2.80 = 18,2 m2 Offerte 2 Achterzijde : 6. 50 x 2.80 = 18,2 m2 Zijkant 1: 4.20x2.80 = 11,8 m2 Zijkant 2: 8.5x2.80 = 23.8 m2 Totaal = 53,8 Kun u in de offertes verwerken inclusief overige materialen die vereist zijn om het te bevestigen? Indien nog informatie nodig is om tot een complete offerte te komen kunt u mij uiteraard telefonisch benaderen.

Gevel opnieuw bekleden

Gevelbekleding moet vervangen worden bij ons huis (misschien ook bij buren). Eerste instantie alleen de voorkant, maar bij gunstige offerte mogelijk ook achterkant woning. Afmeting ong. 190 cm breed en 2 meter hoog. Momenteel zit er wurtalit op, ik wil er kunststof sponningdeel terug. Bij de buren zit er momenteel ook wurtalit op. Het is een 2 onder 1 kapwoning.

Houten gevelbekleding vervangen door kunststof

Ik zou graag het hout op de aanbouw laten vervangen voor kunststof. Het gaat om ongeveer 24 m2. Het gaat om de voorkant en achterkant. Graag het hout afvoeren. Isoleren is niet nodig.

Gevelbekleding vervangen voor duurzaam hout

Het vervangen van een bestaande gevel van hout door duurzaam hout. Het gaat om ongeveer 10 en 20 m2. De oude gevelbekleding graag afvoeren. Isoleren is niet nodig.

PVC gevelbekleding

Punt van het huis vanaf de dakrand omhoog is nu bekleed met houten planken. Graag willen we deze vervangen door kunststof. Ook is er achter op de verdieping een houten aanbouw die eventueel ook door kunststof kan worden vervangen. PS. Ik ben de schoondochter van de eigenaar, graag contact via mij. Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 50 en 100 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Nee

Chalet gevel reparatie

Wij hebben een chalet met canexel bekleding die aan 1 korte en 1 lange kant verrot is. Het chalet heeft een afmeting van 14x4m. Dubbel groot raam aan de korte kant en schuifpui, deur en 2 kleine ramen aan de lange kant. Uit de bouwkundige keuring blijkt dat die gevelbekleding vervangen moet worden.

Gevelbekleding vervangen, dakgoot veranderen en stuk gevel opmetselen

Wij willen graag offertes voor het vervangen van de houten gevelbekleding door kunststof planken aan de 2 zijkanten van ons huis. Daarbij willen we graag weten wat het kost om de dakgoten aan de zijkant van ons huis in hoogte in te korten, vervangen door kunststof en de houten planken onder de dakgoot willen we vervangen door die rand op te laten metselen met steenstrips. De maten van het huis zijn 8.80 bij 12.65 en de hoogte is 7.30. Bovendien moeten de voegen onder de vensterbanken vervangen worden. We willen het huis wit verven, waardoor kleurverschil van de steenstrips later niet meer te zien zal zijn.

De gevelbekleding van een uitbouw vervangen

Ik zoek een specialist die de gevelbekleding van de uitbouw kan vervangen. Het is een uitbouw aan ons huis die nu bestaat uit geschilderd hout. Dit willen we laten vervangen door kunststof/keralit of zo. wellicht dat er ook isolatie aangebracht moet worden. Het betreft ongeveer 30 m2.

Gevelbekleding vervangen

Huidige gevelbekleding moet worden verwijderd (kunnen we evt zelf doen). Mogelijk moet er houtwerk vervangen worden achter de huidige bekleding. Het gaat om 60 m2.

Houten gevelbekleding vervangen door onderhoudsvriendelijke variant, achterzijde woning

We hebben een huis gekocht waar de opbouwzolder met houten press planken is bekleed. Dit willen we vervangen door een onderhoud-vriendelijk, kunststof, product. Alleen aan de achterzijde van de woning. Het is tussen de 15 m2. Wat zijn hier de mogelijkheden in? Graag zo snel mogelijk een offerte. Wij denken dat 1 plank het niet tot de winter houd, het zit bij het raam en er komt wat hout los. Er zit een trespa plaat voor, wij hebben geen idee hoe dat bevestigd is.

Partners

Partners van Casius