Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gevelbekleding vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gevelbekleding vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gevelbekleding vervangen

Keralit gevelbekleding aanbrengen

Ik wil graag 20m2 western red ceder door keralit potdeksel zwart vervangen. Ik heb dit materiaal niet zelf in huis.

Gevelbekleding vervangen

Bestaande houten gevelbekleding is van slechte kwaliteit, komt los en trekt krom. Deze moet worden verwijderd en vervangen worden door bij voorkeur Red Cedar of Ayous Thermowood. of Gevelpanelen van VM zinc . Isolatie tuusen gevel en hout. Het gaat om 30 m2.

Gevelbekleding vervangen

Het betreft gevelbekleding ten behoeve van binnenzijde van een overkapping in de achtertuin. Ik hoor graag wat de kosten en de mogelijkheden hiervoor zijn.

Gevelbekleding vervangen voorzijde van het huis

Wij willen de oude gevelbeplating (60x60) verwijderen en afvoeren en nieuwe instaleren RAL 7016 antraciet grijs met nerf structuur voorkant huis 1e verdieping Het gaat om ongeveer 10m2. Er is genoeg ruimte in de voortuin om een steiger op te bouwen.

Gevelbekleding vervangen

Het gaat om de voorgevel en de achtergevel, totaal ongeveer 36 m2. Oude bekleding van houten schroten moet verwijderd en afgevoerd worden.

Gevelbekleding vervangen

Mijn houten gevelplaten zijn aan vervanging toe. Ik wil ze graag laten verwijderen en door nieuwe laten ontvangen. Ik kom graag met u in contact.

Gevelbekleding en kozijnen vervangen + aanbrengen buitenkraan

Wij willen de gevelbekleding en kozijnen in onze achtergevel (houtskelet) laten vervangen. Het gaat om twee verdiepingen, recht opgetrokken. Duurzame, milieuvriendelijke oplossing in hout. Incl. 2 kozijnen met nu openslaande deuren tot de grond en frans balkon op 1 verdieping, 2 openslaande kozijnen op middelhoogte op de andere verdieping. Daarbij aanbrengen buiten water kraan.

Gevelbekleding vervangen

Vervanging van de huidige kunststof bekleding geplaatst in 1995 door nieuwe kunststof bekleding, betreft het gedeelte boven de voordeur tot het badkamerraam.

Gevelbekleding vervangen

Ik wil graag een offerte voor het vervangen van de huidige houten gevelbekleding vervangen door kunststof bekleding. Het gaat om circa 54 m2. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Keralit Gevelbekleding plaatsen

A. Kunnen jullie voor ons een offerte opstellen voor vervanging van het hout (incl. afvoeren) met Keralit 143 in kleur RAL 7021 Zwartgrijs, B. En ook een aparte offerte maar dan inclusief de montage van een luifel met LED lampjes erin? Zie de fotos als voorbeeld voor een luifel die ook over de hele breedte kan lopen. Of bv de POLYTECH KLASSIEK (als jullie daar mee werken). Links naast de voordeur moeten ook de 4 verticale planken vervangen worden. De huidige houten rabat plank is 219cm breed. Totaal moeten er denk ik +/- 31 planken vervangen worden.

Partners

Partners van Casius