Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gevelbekleding vervangen door kunststof? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gevelbekleding vervangen door kunststof. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gevelbekleding vervangen door kunststof

Gevelbekleding vervangen

Bestaande houten gevelbekleding (oregon pine delen) op 2e en 3e etage aan zuidzijde woning vervangen door verticale kunststof panelen in bijpassende kleur. Gaat om 20 m2 en 20 optioneel. Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 10 en 50 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Nee

Het vervangen van de gevelbekleding door kunststof rabatdelen

Het betreft een voor en achtergevel van 500x230 beide. Deze wil ik graag opnieuw laten bekleden met kunststof rabatdelen. Ik schat 20m2 in. Het oude zou door jullie verwijderd en afgevoerd moeten worden wanneer dit mogelijk is. Eventueel ook nieuwe boeidelen ongeveer 20 strekkende meter. Graag kom ik met jullie in contact en hoor ik een prijsindicatie.

Gevelbekleding vervangen en isoleren

Graag willen wij onze gevelbekleding laten vervangen en extra isoleren indien mogelijk door gevelbekleding van het merk MILIN Wooddesign houtlook zilvergrijs (potdeksel). Ook zouden we graag de dakranden en afvoerbuisombouw bekleed heben met kunstof panelen in de kleur 9010. We hebben nu hout op de gevel, en dit willen we vervangen door kunststof. De beplating is 6,80 breed en het het gaat 6 meter de hoogte in. Het gaat volgens mijn schattingen om ongeveer 80 m2.

Gevelbekleding vervangen

Ik wil de bekleding op de voorgevel laten vervangen. Er zit nu houten bekleding op, en hier wil ik kunststof rabatdelen voor in de plaats hebben. Het gaat om een oppervlakte van 22 m2.

Gevelbekleding vervangen

We willen de voor en achtergevel met kunststof voorzien. Er zitten nu trespa platen op. Het gaat om tussen de 10 en 20 m2. Ik kom graag met u in contact.

Gevelbekleding vervangen

We hebben nu houten gevelbekleding. Voor ik de boel laat schilderen (elke 4 jaar) wil ik overwegen om het te vervangen met onderhoudsvrij kunststof. De oppervlakte is 40 m2.

Buitengevel hout vervangen door kunststof

Buitenkant hout vervangen door kunststof. 1 gevel 2,75 hoog bij 6.00 mtr. breed 1 gevel is een puntdak 3,75 tot punt bij 4,50 mtr. breed. Wij zijn opzoek naar een gevelbekleding die vergelijkbaar oogt als de huidige bekleding.

Gevelbekleding vervangen

Het huis is nu afgewerkt (de goten, 60 cm hoog) met houten boeidelen, zwart geschilderd, in Canadees grenen. Dezelfde delen zijn ook gebruikt om de 3 dakkapellen aan de voor- en zijkanten en een extra dakkamer te bekleden. Het totale oppervlak is +/- 25 m2, hetgeen wij willen vervangen door kunststof bekleding.

Gevelbekleding vervangen

Ik wil graag de bestaande houten gevelbekleding van ong. 10 m2 vervangen door kunststof.

Gevelbekleding vervangen

Gaarne offerte van kunststof gevelbekleding, plusminus 65 m², inclusief waterbord en raamlijsten. Offerte inclusief montage.

Partners

Partners van Casius