Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

De gevelbekleding van een uitbouw vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: de gevelbekleding van een uitbouw vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: de gevelbekleding van een uitbouw vervangen

De gevelbekleding van een uitbouw vervangen

Ik zoek een specialist die de gevelbekleding van de uitbouw kan vervangen. Het is een uitbouw aan ons huis die nu bestaat uit geschilderd hout. Dit willen we laten vervangen door kunststof/keralit of zo. wellicht dat er ook isolatie aangebracht moet worden. Het betreft ongeveer 30 m2.

Het vervangen van mijn rabatdelen door een verticale houten gevelbekleding

Huidige horizontale rabbatdelen zouden we eventueel willen vervangen door verticale houten gevelbekleding. In eerste instantie zo'n 90 m², te weten zijkant en voorkant (zie ook adres op google maps) maar afhankelijk van de prijsstelling kan ook de achterzijde (uitbouw, achterwand) van onze woning in aanmerking komen.

Gevelbekleding aanbrengen

Bekleding van uitbouw en tuinhuis. Ondergrond is schoonmetselwerk. Graag cederhout verticale latten. Hoogte uitbouw (stroken naast de pui), circa 3,75 m. Hoogte tuinhuis circa 2.75 m. Alles bij elkaar circa 40 m2.

Het realiseren van steenstrips aan uitbouw en voorgevel

Het gaat over een 4x 4.8 m uitbouw en ongeveer 29 m2 aan gevel buiten om. Graag wil ik geïnformeerd worden over een nieuwe gevelbekleding. Mijn idee is om hier steenstrips te realiseren. Graag offerte er over. Het zou op dit moment een houten bekleding hebben.

Het bekleden van de uitbouw van de buren die in mijn tuin uitkomt

Ik heb 1 lelijk uitziende muur. Dit is de uitbouw van de buurman. Het lood loopt uit op de muur. Deze zou ik graag weg willen werken. Het gaat om ongeveer 2 x 3 meter, deze zal ik graag met een soort gevelbekleding af laten werken.

Verticale latten gevelbekleding aanbrengen op de uitbouw

Wij willen ayous verticale latten laten plaatsen. Het gaat om een nieuwe uitbouw wat gestuct is met ertussen de ayous. Stucwerk is al uitgevoerd. Totaal aantal m2 zal net rond de 25m2 liggen. Het gaat om een L vorming met houten kozijnen. De voorkant van de uitbouw daar zit een deur in, er is al rekening gehouden met de gevelbekleding, maar dit kan toch zorgen voor een wat lastigere situatie om hier de bekleding te realiseren. Het is een uitbouw van ongeveer 3 meter hoog, dus denk dat het 2.80 hoog wordt. Graag laten wij dan ook een vakbedrijf langskomen om hier een offerte voor op te stellen.

Gevelbekleding vervangen

Uitbouw naast de voordeur (toilet) is nu met schrootjes afgewerkt en willen we graag vervangen door ayous gevelbekleding. Afmetingen ca 2x vlakken van (60 x 210 cm) + 1 x vlak van (120 x 210 cm).

Buitengevels isoleren of voorzien van gevelbekleding

Ik zoek een gevelspecialist die de buitengevel van mijn uitbouw kan voorzien van isolatie/stucwerk (13m2). Daarnaast moeten de overige gevels van de woning voorzien worden van spouwmuurisolatie, gevelbekleding of overig isolatiemateriaal (25 m2). Ik bespreek graag de verschillende mogelijkheden met de vakman.

Metsellook gevelbekleding op uitbouw

Ik ben aan het kijken voor om een uitbouw op de eerste te zetten, welke gemaakt moet worden met een houtskelet ivm het gewicht. Waar ik naar opzoek ben is een partij die deze uitbouw gevel kan bekleden met een uitstraling van metselwerk. Ik ben aan het zoeken wat de mogelijkheden zijn. De afmetingen zouden 3.5 x 2.60 zijn.

Bekleden van uitbouw in achtertuin + tuinhuis

Bekleden van uitbouw in achtertuin. Betreft uitbouw van 6 meter breed en 3 meter hoog. - Aan 1 zijkant moet zink komen. Volledig afmeting: 4 meter diep x 3 meter hoog. Aan de anderekant bouwen we tegen de uitbouw van de buren aan, het kan zijn dat er nog een heel klein beetje zink nodig is, maar waarschijnlijk niet. - Achterkant betreft uitsluitend randen (80 cm tot 1 m strips, bovenrand kozijn tot aan dakrand is ongeveer 50 cm) dit moet met zink bekleed worden, rest is kozijn met ramen en deuren. Circa 9 m2. We kunnen voorbeelden sturen voor hetgeen we willen. Eind deze week staat de aanbouw en dan moet de gevelbekleding komen. Graag zouden wij het fijn vinden als u even langskomt en de situatie bekijkt. Graag zouden wij het tuinhuis dat word gerealiseerd ook bekleden met zink. Deze is 6 m breed bij 3 meter lang. 1 zijkant van nog geen 3 m wordt van kozijnen, de rest moet geheel met zink bekleed worden. De hoogte is ongeveer 2.90 m. Het stuk boven de kozijnen tot dakrand is 50 cm.

Partners

Partners van Casius