Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gevelbekleding herstellen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gevelbekleding herstellen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gevelbekleding herstellen

Gevelbekleding herstellen

Huidige kunststof gevel is niet correct geïnstalleerd wat kan leiden tot vochtprobleem. VvE heeft dit aangegeven toen ik dit huis kocht. Het staat in de bouwkundige keuring. De bekleding is van PVC. De lengte van de gevel is circa 6 meter, aan de achterzijde van het pand. Op de tweede verdieping. Vanaf het balkon goed bereikbaar. Er zit ruimte tussen de bekleding en de gevel, het sluit niet goed aan. Het rubber onderaan de gevel, bij het balkon moet vervangen worden. Herstelwerk is nodig. Graag maak ik een afspraak met u. Bij voorkeur op een vrijdag. Tevens is er werk aan een andere gevel: bakstenen gevel het herstellen van de voegen en een latje vervangen.

Gevel herstellen

Mijn appartement heeft al een hardhouten gevelbekleding, maar het lattenwerk erachter is verrot en houdt de planken niet meer op z'n plaats. De gevel is 25 jaar oud. Graag een offerte zowel voor hardhout als voor een aanvaardbaar alternatief. Apart van de gevel wil ik ook graag een prijsopgave voor het bekleden met hardhout of een goed alternatief van de terrasvloer à 69 m2. De gevel komt voor rekening van de VvE. De terrasvloer is voor mijn eigen rekening. Er is ook nog een mogelijkheid dat e.e.a. door de verzekering wordt vergoed. De werkzaamheden vinden plaats op de 3e verdieping. Deels met behulp van klimmaterialen (30%).

Inspectie en reparatie betonrot van gevelbekleding

Er is een latei afgebrokkeld van een betonnen gevelbeplating bij het plaatsen van een nieuw kozijn. Hierdoor is een roestige bewapening zichtbaar. Ik wil graag een inspectie laten plaatsvinden en aan de hand van deskundig advies overgaan tot herstellen of vervanging.

Canexel op chalet(s) vervangen door alternatief

Ik heb een chalet op een vakantiepark waarvan de gevelbekleding (canexel) is aangetast. Ik ben op zoek naar een alternatief om dit te herstellen.

Zijgevel met PVC bekleden

Ik zoek een gevelspecialist die mijn gevelbekleding, die in het midden van de gevel loslaat, kan herstellen. Hoe dit gedaan moet worden weet ik niet. Het werk moet plaatsvinden bij een hoekwoning.

Gevel reinigen en voegwerk herstellen

Graag ontvang ik een offerte voor het reinigen, opnieuw voegen en het impregneren van de voorgevel. Deze gevel is ongeveer 5 bij 8 meter, inclusief gevelbekleding en raamkozijnen.

Gevelbekleding renoveren

Vervangen van gevelbetimmering (kunststof rabatdelen) en/of herstellen van het voegwerk (2 x 3 bij 1.50 meter); tevens repareren van het metselwerk van de schoorsteen.

Gevelbekleding en kozijnen herstellen

Water van de kozijnen (verdieping 1) gaat achter de houten gevelbekleding (tussen de 2 verdiepingen) en dan in de woonkamer (tussen plafond en kozijnen). Bovenkant van de eerste verdieping is plat dak. Alleen bij harde regen hebben we hier last van. De gevelbekleding eraf halen, isoleren en goed afdichten met kit. Daarna de gevelbekleding er weer opzetten.

Dakgoot- en gevellekkage herstellen

Er is 1 goot die lekt in de naad. Dit dient te worden gerepareerd. Tevens dient er een goot geplaatst te worden bij de schuur. De lengte hiervan is 2 a 3 meter. Aan de achterzijde van mijn tussenwoning heb ik kunststof gevelbekleding. De bekleding staat nu bol en dient of gerepareerd te worden of vervangen.

Buitengevel herstellen en stucadoren

Circa 250 m2 buitengevel herstellen en stukadoren. De gevel is eens gespoten en dat is wat slecht geworden. Tevens zijn er wat scheurtjes in de gevel, met name waar een schoorsteen gezeten heeft. Door scheuren in de gevel is er deze week een stuk uit de gevelbekleding gevallen. Het betreft een ouder pand, waarvan de gevel ongeveer 30 jaar geleden geheel gerenoveerd is. Het zijn 2 woningen en een bedrijfspand, die destijds vrijwel geheel verlijmd en bespoten zijn met een grove korrel steentjes. De nu beschadigde gevel is ongeveer 8 meter breed en tot 10 meter hoog.