Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gevel zandstralen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gevel zandstralen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gevel zandstralen

Gevel renoveren en voegwerk vervangen

Gaat om oplossen van doorslaand vocht in twee gevels. Afmetingen elk ongeveer 6 meter breed en 8 meter hoog. Totaal zo'n 120m. De gevel zandstralen en de voegen uitslijpen en daarna opnieuw voegen en de gevel daarna impregeneren of coaten denken wij.

Gevel zandstralen

Graag zou ik u hierbij vriendelijk willen vragen of u contact met mij zou willen opnemen in verband met een gevel zandstralen. Eventueel voegen en impregneren.

Huis zandstralen, voegen plus impregneren

Ik wil mijn woning zandstralen, voegen en impregneren van de gevel. Het huis is zelf 8 bij 6 meter en de hoogte is 5,5 meter zonder dat puntje van het puntdak erbij.

Gevel zandstralen

Grondige renovatie van een oud pand. Na plaatsen nieuwe kozijnen en aanhelen met nieuwe stenen moet de gevel gestraald en gevoegd worden.

Gevel zandstralen en eventueel opnieuw voegen

Wij willen onze buitenmuur laten zandstralen. De oppervlakte totaal is ongeveer 45 m2. Het is een zij en voorgevel. Wij willen hiervan graag een prijsopgave. Ook zouden wij graag een prijsopgave willen van het opnieuw voegen van de buitenmuur. En mijn vraag is nog of het nodig is om te impregneren als de muur daarna nog gesausd gaat worden? Anders zou ik daar ook graag een prijsopgave van willen. Aangezien ik mijn telefoon bijna nooit op kan nemen graag mailen die zie ik sneller.

Gevel zandstralen

Graag gefel zandstralen. Terug in de poederlak retour met lak nr sigma aanwezig

Gevel zandstralen

Bij mijn vrijstaande woning wil ik graag de oude verf en stuuklaag verwijderd hebben en de gevel gezandstraald. De oppervlakte is ongeveer 110 m2.

Gevel renoveren, voegen en impregneren

Ik wil de gevel van mijn woning laten opknappen, oa zandstralen, voegen verwijderen en opnieuw voegen en impregneren. Het gaat om ongeveer 45 m².

Gevelwerkzaamheden

40 m2 gevelreiniging voegen uithakken en vervangen van de voegen zandstralen gevel impregneren 12 meter dorpel vervangen

Buitengevel zandstralen en impregneren

Graag ontvang ik een offerte voor het zandstralen en impregneren van de buitengevel. De gevel is 12 bij 7 meter en 3 hoog inclusief raampartijen. Er zal ongeveer 60 m2 gevel overblijven voor de werkzaamheden.

Partners

Partners van Casius