Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gevel opnieuw voegen en reinigen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gevel opnieuw voegen en reinigen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gevel opnieuw voegen en reinigen

Gevel renoveren

Ik zoek een vakman voor een complete gevel renovatie , afmetingen zijn 7 bij 2,5. Voorkeur voor snijvoegen en/of uitstralen . De 2 zijgevels zijn 200 m2, graag normaal laten voegen. Wat is de oppervlakte van de gevel? Tussen 50 en 100 m² Uit welk hoofdmateriaal bestaat de gevel? Bakstenen Is de gevel geschilderd? Nee

Gevel voegen en reinigen

Het is een huis van begin 1900, de voorzijde moet helemaal opnieuw gevoegd worden. De bakstenen ook reinigen als het mogelijk is. Het is totaal 10 - 20 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Herstellen van voegen en reinigen van gevel

Betreft een afscheidingmuurtje tussen de buren en (een deel) van de schuur. De woning is van ca 1972. Vorige eigenaar heeft een deel van de voegen al een keer vervangen, deze vervangen voegen laten nu los. Het totaaloppervlakte van de muur is 10m2, de helft van die voegen. Er is ook een gedeelte van de schuur. Het is ook handig om te kijken naar de

Gevel reinigen en voegen

De oppervlakte is ongeveer 100 m2. Er moet ook voegwerk hersteld worden. Daarnaast ook impregneren. Mogelijk dat meerdere buren meedoen. (zelfde huizen) Geeft dat voordeel? Zo ja, hoeveel? Ik hoor het graag.

Scheur in voeg van gevel herstellen

De gevel is ca. 100 jaar oud. Ziet er overwegend goed uit. Er is echter een scheurtje ontstaan in de voeg, met haarscheurtjes door ca. 5 stenen. Idealiter worden deze vervangen door zo goed mogelijk vergelijkbare stenen en de voegen hersteld. Dank u wel

Gevel reinigen en opnieuw laten voegen

We willen de gevel laten reinigen en eventueel opnieuw laten voegen. Het gaat om de voorkant van de woning met een oppervlak van plusminus 20m2. Het betreft een woning van ruim 100 jaar oud waarvan de bakstenen ook zo oud zullen zijn. De stenen zijn grauw. De voeg is vrij smal en niet zo goed zichtbaar. Het gaat om één verdieping op de begane grond.

Gevel opknappen: reinigen, uithakken voegen, opnieuw voegen en impregneren

Graag laat ik van mijn huis de gevel in zijn geheel opknappen. Het gaat om een oud pand uit 1872 van 130 m2, waarvan de voegen slecht zijn. Op 1 gevel na, moeten alle gevels gereinigd worden, de voegen eruit gehaald worden, opnieuw voegen en daarna impregneren. 1 gevel staat heel dicht tegen de buren aan, deze is goed maar moet wel nagekeken moeten worden, wellicht ook schoonmaken en impregneren.

Gevel voegen

ik wil de voorgevel van mijn huis opnieuw laten voegen.de oppervlakte is 2,5 m x 5,5 m.minus een kozijn van 1,45 m x2,20 m minus een deur van 1 m x 2,40 m. de vakman moet de materialen leveren. De gevel is 3 meter hoog. Graag nodig ik een vakman uit hier een kostenplaatje voor op te stellen.

Voegen gevel

Ik wil graag de gevel opnieuw laten voegen en impregneren. De gevel heeft 4 ramen en een deur die ik wil behouden. Oppervlakte ongeveer 15 m2.

Vrijmaken spouw en naadloos inboeten stenen ivm gevelisolatie

Ik wil mijn gevels laten isoleren, maar er is op verschillende plekken puin ontdekt. Dit moet er eerst uit voordat er geïsoleerd kan worden. Klus betreft het openmaken, opruimen spouw vervuiling en het weer netjes terugplaatsen van gevelstenen incl. voeg zonder veel kleurverschil met bestaande voegen. Betreft een woning van ca. 1950. Totale lengte gevel is ca. 28 - 35m. Puin/vervuiling zit op sommige plaatsen tot ca. 80cm hoog. (tot aan vensterbank). Spouw is c.a. 8 cm diep.

Partners

Partners van Casius