Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gevel opnieuw voegen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gevel opnieuw voegen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gevel opnieuw voegen

Gevel opnieuw voegen

Ik wil de gevel aan de voor en de achterkant opnieuw laten voegen en ik ben erg benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn. Helaas weet ik niet wat de afmetingen zijn. Het is in ieder geval meer dan 100 m2.

Onderkant van gevel opnieuw voegen

Betreft een hoekwoning waarbij de voegen aan de onderzijde van de buitenmuur gedeeltelijk weg lijken te brokkelen. Ik wil dit graag laten herstellen. Het gaat om 7 m2.

Gevel opnieuw voegen

Het gaat om 10 m2 muur. Uithakken, schoonspuiten, nieuwe voeg, impregneren. Ook de voegen welke aansluit tot het platte dak en dakterras. Geen steiger nodig

Gevel- en voegherstel bij een boerderij uitvoeren

Ik zoek een metselaar die een aantal voegen van mijn gevel kan herstellen. Door een kleine verzakking zijn er een aantal scheuren ontstaan. Het gaat waarschijnlijk om voegen uitslijpen en herstellen. Betreft een hoge gevel.

Gevel renoveren en voegen vernieuwen

Ik wil de gevel van de voorkant van ons huis laten renoveren/vervangen. Afmeting is ong. 20 m2. Daarnaast wil ik de voegen rondom het huis laten vernieuwen. Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte.

Gevel voegen

Het gaat om het vervangen van het voegwerk aan de voor- en achterzijde van de woning. De zijgevel is jaren geleden al gebeurd. Info per mail. Het is naar schatting 20 m2.

100 m2 gevel voegen

Bovenzijde muur van het balkon opnieuw voegen. IJzerwerk van oude zonwering in stenen van de gevel verwijderen. Denken dat dit ongeveer 100 m² is.

Dilatatievoeg maken in bestaand metselwerk

Het gaat om reparatie/herstelwerk. 10 jaar geleden zijn in mijn gevel op het zuidwesten gescheurde stenen vervangen en de voegen hersteld. Nu zijn er weer schuren in het voegwerk en een aantal stenen zijn gescheurd. Ik wil dit graag weer hersteld hebben. Om in de toekomst dit probleem te voorkomen werd mij geadviseerd of dilatatievoeg of uitzetvoeg in de muur te laten maken. Het gaat om circa 6 a 7 stenen die vervangen moeten worden.

Voegen van 150 m2 gevel

Het betreft een tussenwoning uit 1980 (met een hoger dak dan beide buren) waarvan de voegen nog nooit vervangen zijn. Zowel voor- als achtergevel maar dus ook twee zijgeveltjes van de zolder. Voorkant is voetgangersgebied maar aan de achterkant kan je gemakkelijk komen met de auto. Ik schat dat de totale oppervlakte ongeveer 150 m2 is. Alle voegen moeten vervangen worden, aan de achterzijde zal het ook geïmpregneerd moeten worden, vermoed ik.

Gevel opnieuw voegen

Alle voegen moeten eruit want ze zijn vrij bros. Het is een borstelvoeg. En dan nieuwe plaatsen. Geen idee hoeveel werk het is, het lijkt mij meer dan 100 m2.

Partners

Partners van Casius