Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gevel van steenstrips voorzien? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gevel van steenstrips voorzien. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gevel van steenstrips voorzien

Steenstrips op de gevel aan laten brengen

Om welk gebouw gaat het? Vrijstaande woning Wat is de oppervlakte van de te bekleden muren (Bij benadering)? 7 m2. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Gevel van een unit met steenstrips bekleden.

Steenstrips met isolatie op de gevel aanbrengen

Om welk gebouw gaat het? Vrijstaande woning. Wat is de oppervlakte van de te bekleden muren? Circa 100 m2. We willen de gehele buitenmuur vervangen voor nieuwe steenstrips. Muren betreft houtbouw. Binnen en buitenmuur worden vervangen. Buitenschil willen we met steenstrips bekleden. Afhankelijk van kosten voeren we werkzaamheden gefaseerd uit komende jaren.

Gevel van steenstrips voorzien

Het gaat om een nieuwbouwwoning met een oppervlakte van 160 m2. De gevel moet nog gemetseld worden en de vraag is of we dit met steenstrips, of gewone stenen willen laten doen. De stenen liggen reeds op lokatie. Cement, voeg en dergelijke willen we graag via de vakman laten verlopen. Graag ontvangen we een offerte indien we steenstrips gebruiken en als we met de volledige bakstenen gaan werken.

Steenstrips met isolatie op de gevel aanbrengen

Om welk gebouw gaat het? Twee onder een kap woning. Wat is de oppervlakte van de te bekleden muren? Ongeveer 35 m2. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het gaat om een woning uit 1904 en de gevel slaat vocht door. Ook het voegwerk is zeer slecht, omdat er geen spouw aanwezig is. Zijn nu aan het oriënteren wat we gaan doen.

Gevel voorzien van steenstrips zonder isolatie

voorgevel circa. 15 m2 en de zijgevel circa. 45 m2 Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Betreft een hoekwoning van 1962. Woning is momenteel wit geschilderd (door de vorige eigenaar) en er zijn onlangs nieuwe kozijnen geplaatst. Graag willen wij onze voor- en zijgevel er een stuk beter laten uitzien dmv. Steenstrips en/of een alternatieve bekleding die weinig onderhoud nodig heeft. Het orginele metselwerk heeft hier en daar wat scheuren opgelopen toen het dak vervangen is, ook graag advies of dit eerst van te voren nog gerepareerd moet worden voordat er een nieuwe bekleding overheen kan komen .

Steenstrips met isolatie op de gevel aanbrengen

Om welk gebouw gaat het? Vrijstaande woning Wat is de oppervlakte van de te bekleden muren? (Bij benadering) 50 m2 Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Het betreft een kleine vakantiewoning die geheel vrij in het bos staat. Het is een enkelsteens muur die niet geïsoleerd is. Ik wil isolatie aan de buitenkant hebben om het vervolgens af te werken met steenstrips. Ik stuur zo meteen de foto's.

Steenstrips op gevel monteren en voegen

Op de voor- en achtergevel willen wij steenstrips laten monteren en voegen. De ondergrond hiervan is trespa. Dit zal ongeveer 15 m2. Tevens heb ik ook nog 1 wand van de bakstenen schuur welke gerenoveerd moet worden. Hier zal het gaan om het voegen. De schuur is ongeveer 3 bij 2.50 meter.

Gevel renoveren en nieuwe lateien aanbrengen

Wij wonen in een kleine woonboerderij met stucwerk op de buitenmuren. Wij willen de voorgevel van de boerderij laten opknappen. We denken aan het plakken van brede steenstrips of platen met een steenprofiel in de kleur wit, grijs of marmer. De onderzijde van de voorgevel is 7 x 4 meter. Daarboven is er een driehoekvorm, 0,5 (7 x 4). De voorgevel heeft 4 ramen van elk 2,5 x 1 meter. Er moeten ook nieuwe lateien worden aangebracht. Ik bezit zelf een goede steiger voor dit werk. Ik maak graag een afspraak om de situatie hier te laten beoordelen en sta open voor advies. Ik ontvang graag een gedetailleerde aanbieding.

Aanbouw isoleren en voorzien van steenstrips

Bestaande aanbouw voorzien van isolatie en steenstrips bijvoorbeeld van Duo-systems. Totaal oppervlakte +- 10 m2. De gevel is nu voorzien van kalkzandsteen met stuc laag erop.

Gevel voorzien van isolatieplaten met steenstrips

Wij hebben een huis gekocht en wij zouden graag de buitengevel willen laten renoveren. We willen graag in contact komen met bedrijven die ervaring hebben in het leveren en plaatsen van isolatieplaten met steenstrips.