Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gevel renoveren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gevel renoveren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gevel renoveren

Oude houten gevel vervangen voor nieuwe houten gevel

Ik wil graag mijn gevel laten renoveren. De oude houten gevel er graag afhalen en nieuwe houten gevel plaatsen. Betreft de voor en achterzijde van mijn huis. De gevel reikt tot 2 etages De opgegeven oppervlakte is een schatting (denk meer dan 100 m2). Liefst verduurzaamd zacht hout (thermowood, oregon, lorken...). Hout wat weinig onderhoud kost. Tevens graag geïmpregneerd hout. Voorkant is goed bereikbaar, Aan de achterzijde is een serre, dus dat is lastiger met de stijger opbouw.

Controle gevel en eventueel renoveren

We zouden graag willen dat iemand naar onze gevel komt kijken en ons advies kan geven over wat en of de gevel gerenoveerd dient te worden. De woning + aanbouw is 17 meter lang. De woning heeft 2 verdiepingen tot op 9,5 meter. De huidige gevel is van pleisterlaag. Om hoeveel vierkante meter het gaat, weet ik niet precies.

Gevel renoveren (44 m2)

Graag willen onze gevel reinigen en het renoveren van het voegwerk. Eventueel ook impregneren. Het betreft ongeveer 44 m2. De hoogte reikt tot ongeveer 6 meter. Betreft een bakstenen gevel. De voorzijde heeft de prioriteit, eventueel ook de achterzijde meenemen.

Het renoveren van de voor- en achtergevel

Ik zoek een gevelspecialist die mijn voor- en achtergevel kan renoveren. Het gaat om een gemetselde gevel met oud stucwerk. Het betreft ongeveer 25 m2 in totaal (begane grond en eerste verdieping). Deze gevels zouden opnieuw gestuct moeten worden, maar ik ben ook zeer benieuwd naar de isolatiemogelijkheden.

Gevel renoveren

Het betreft een gevel met 2 punten hoog 6,4 mtr en 11mtr breed. De gevel is totaal 57,7 mtr2 en alle kozijnen bij elkaar 21,6mtr totaal dus circa 36mtr2 aan voegwerk en dan een snij/knijpvoeg, gevel moet wel uitgehakt worden maar hoeft niet gereinigd te worden. De helft van de gevel is steens verband en de andere helft kruisverband. Gevel is van 1928

Oude voorgevel renoveren en isoleren

Wij hebben een oud huis met een slechte voorgevel, graag willen wij een professioneel oog om de mogelijkheden van gevelrenovatie door te nemen. Het gaat om een oppervlakte van 10 a 20 m2. We willen de gevel ook meteenlaten isoleren dus graag advies van een gevelspecialist die dit allebei kan.

Gevel renoveren

Ongeveer 50 m2 voegwerk verwijderen voegen en impregneren. Moet stelling geplaatst worden over schuin garagedak.

Gevel renoveren

Het betreft een huis van 1930. Ik wil vooral de gevel nieuwe uitstraling geven. Mogelijk moeten hier en daar ook wat stenen hersteld worden. Zat naar 3 opties te kijken: 1. reinigen en opnieuw voegen 2. steenstrips 3. stucen

Gevel renoveren

Afmetingen zijn 2x 5meter lang bij 1.20 cm hoog en 2x 5 meter bij 0.80 cm hoog het moet horizontaal geplaatst worden dus is recht toe aan waarschijnlijk meerdere huizen in de zelfde straat dat ligt aan de prijs van het project

Gevel renovatie

Ik wil graag de achtergevel en de zijgevel van mijn huis laten renoveren. De gevel is van baksteen. Het gaat om 50 m2 voegwerk verwijderen en opnieuw aanbrengen. En daarnaast 102 m2 aan gevel reinigen en ook impregneren. Het is 2 verdiepingen hoog. Zowel bij de achterkant als de zijkant van mijn huis is er ruimte voor een stijger.