Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gevel reinigen en voegen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gevel reinigen en voegen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gevel reinigen en voegen

Voegen impregneren reinigen

Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte voor het reinigen, opnieuw voegen en impregneren van mijn zijgevel. De gevel is cirda 8 meter lang. Goothoogte is circa 2,75 en nokhoogte circa 5 meter. Er zit een raam in van 1,10 bij 1,10 en een voordeur. Graag hoor ik van u wat dit gaat kosten.

Stralen, impregneren en voegen gevel

Wij hebben een woning gekocht. Ik wil daarvan de gevel laten reinigen impregneren en opnieuw voegen, zo’n ouderwetse dikke voeg. De woning staat op Funda dus jullie kunnen kijken. Er komen ook nieuwe kozijnen in dus kan het er dan beter voor of na? En we krijgen pas 15 Maart de sleutel. Kunnen jullie mij een offerte sturen van dit alles.

Gevel reinigen en impregneren

Wij wonen in een vrijstaande woning en willen in het voorjaar van 2018 daar de gemetselde gevel laten reinigen en impregneren. Het gaat om ongeveer 100 m². Ik ontvang hiervoor graag uw offerte. Ik stel uw bezoek op prijs.

Gevel reinigen en voegwerk herstellen

Ik wil de zijgevel reinigen en het voegwerk laten herstellen. De zijgevel is ongeveer 10 meter diep en is drielaags. Het eerste stuk is een plat dak en erna gaat het naar beneden. Eventueel zou ik ook de voorgevel willen doen. Ik had een offerte aangevraagd voor het impregneren van drie zijdes en daar kwamen ze uit op ongeveer 77 m2. Bij het dak zit er wat los dus dat moet gerepareerd worden.

Gevel reinigen, renoveren en impregneren van een wooncomplex

Graag een offerte voor het schoonmaken, uithakken, voegen en impregneren van de gevels van een deel van de huizen in een wooncomplex. Het gaat om ongeveer 920 vierkante meter. De contactpersoon hoort bij een vereniging van eigenaren.

Gevel reinigen en voegen

Op 1 maart 2018 krijgen wij de sleutel van een nieuwe woning. De woning is uit 1752 en de gevel dient te worden gereinigd en opnieuw gevoegd. De oppervlakte is ongeveer 75 m2. De gewenste voeg is een holle of verdiepte voeg.

Gevel renoveren

Graag wil ik een offerte voor het reinigen/stralen van mijn buitenmuren en tevens opnieuw voegen en impregneren. Het gaat om een tussenwoning uit de jaren '60. De pure gevel is ongeveer 37 m2 groot. Separaat zou ik graag willen weten wat de kosten zijn voor het behandelen van de gevel van mijn schuur. Dit is ongeveer 13 m2.

Betonnen gevel reinigen

Ik wil de betonnen geveldelen van mijn woning laten reinigen. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarbij dan uw advies en een prijsopgave. Ik weet niet of u mij na het reinigen nog een behandeling van de gevel aan kunt raden.

Gevel reinigen, wellicht voegen en impregneren

Wij hebben twee stukken buitenmuur waar veel mos en groene aanslag op zit. We laten dat graag reinigen en het liefst ook impregneren en voegen waar nodig. Het gaat om ongeveer 16 m². Ik ontvang graag uw offerte.

Gevel reinigen, voegen en impregneren

Ik ben sinds dit voorjaar eigenaar van een uitgebouwde hoekwoning uit bouwjaar 1958. Er is nooit onderhoud gepleegd aan de gemetselde buitenmuren. Daarom is het nu tijd om die te laten reinigen, voegen en impregneren. Het gaat om in totaal 78 m². De aanbouw aan de linkerzijde hoeft nog niet opnieuw. Ik ontvang graag uw offerte.

Partners

Partners van Casius