Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gevel reinigen en voegen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gevel reinigen en voegen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gevel reinigen en voegen

Voorgevel reinigen

Het gaat om reiniging van mijn voorgevel. Arbeidershuisje. Oppervlakte ca 18m2 (gevel min kozijnen). Tevens wil ik de voegen laten vervangen. En volgens mij moet er ergens nog stenen worden vervangen aangezien er een barst in zit. Ik vraag dit voor mijn huis aan, maar tevens heb ik nog drie buurtbewoners die ook geinteresseerd zijn. Ik vraag hiermee ook voor hun soorgelijke situatie deze informatie. Ik ben bij drie aannemers offerte aan het vragen. Ik hoor graag van u. Vriendelijk

Gevel reinigen en eventueel voegen

Ik wil de gevel reinigen en eventueel voegen. Er zit nu gevelverf op. Het huis is 100 jaar oud.

Gevel vernieuwen op begane grond

De gevel op de begane grond willen wij graag laten aanpakken. Het gaat om het reinigen, voegen en impregneren. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Gevel reinigen en impregneren

Wij hebben vochtproblemen bij onze onlangs gekochte eindwoning. Op zolder was een vocht plek maar deze is droog. Op de eerste etage zijn er geen problemen maar op de begane grond eigenlijk in alle hoeken. De spouwmuurisolatie is gecontroleerd en deze lijkt in slecht staat. Tevens hebben wij bij hevige regenval waterproblemen in de kruipruimte. Zelf hebben wij het idee dat het reinigen en impregneren voldoende moet zijn maar wij hebben graag contact met een vakman voor advies. De oppervlakte is ongeveer 100 m2.

Voegen vervangen en eventueel gevel reinigen

Voegen van zijgevel en voorgevel vervangen en eventueel muur reinigen en impregneren. Een snelle schatting is 50-60 m2. Aan een deel van de zijgevel is een garage gebouwd en dat stuk hoeft dus niet gevoegd. Hier heb ik rekening mee gehouden in de m2. Ik kan foto's opsturen als dat helpt.

Gevelvoegen uitslijpen en platvol aanbrengen

Ik zou graag begin oktober (dus op zeer korte termijn) de volgende werkzaamheden willen laten uitvoeren: - Uitslijpen van oude voegen (bij voorkeur niet hakken); - HD reinigen van gevel; - Nieuwe platvolle voegen aanbrengen (geborsteld). De totale gevel oppervlakte betreft 51 m2.

Buitenzijde woning reinigen en keimen

Ik wil mijn gevel rondom laten reinigen en keimen. De totale oppervlakte is rond de 25 m2. Het is een harde baksteen, in een lichte kleur.

Impregneren van buitenmuren

Goededag, Graag ontvang ik een offerte voor het reinigen en impregneren van de drie buitengevels van mijn woning. Het betreft een hoek eengezinswoning. Het is de begane grond, eerste verdieping en tweede verdieping is de gevel in een punt naar de nok van het dak. Het aantal m2 moet berekend worden. Alvast bedankt.

Gevel van een hoekwoning reinigen en impregneren

Ik laat momenteel mijn hoekwoning opknappen en er aan de achterzijde een aanbouw maken. Op 9 september wordt daarvoor aan de achterzijde de gevel geopend. De voegen zijn inmiddels verwijderd uit de hele buitengevel. De metselstenen zijn aan de voor- en achtergevel flink vervuild, op de zijgevel bijna niet. Ik wil de gevels laten reinigen en impregneren voordat er nieuw voegwerk in komt. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen. Ik laat mij graag adviseren over de reinigingstechniek. Het gaat om in elk geval 2 delen van 5,5 x 3 meter en misschien ook om de zijgevel. Ik ontvang graag uw offerte.

Buitenmuur aanpakken

Graag ontvang ik een offerte voor het reinigen van de gevel en het vervangen van de voegen. De buitengevel aan de achterzijde is ongeveer 12 m2 groot en goed bereikbaar.

Partners

Partners van Casius