Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gevel laten reinigen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gevel laten reinigen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gevel laten reinigen

Gevel reinigen

Ik wil graag mijn gevels van baksteen laten reinigen. Het gaat om reiniging voor en zijgevels van oude huis 1927 waar wel in der loop der jaren aan gewerkt is. Gevels en voegwerk in redelijk tot goede conditie en we willen niet voegwerk opnieuw hoeven doen. Achter is recent aangebouwd en doel is om de 'oudbouw' netjes op te frissen. Liefst reinigen met zandstralen. Oppervlakte is 60 m2 en het is twee verdiepingen hoog. Zijgevel ook goed te bereiken.

Gevel renoveren

Het betreft een huis van 1930. Ik wil vooral de gevel nieuwe uitstraling geven. Mogelijk moeten hier en daar ook wat stenen hersteld worden. Zat naar 3 opties te kijken: 1. reinigen en opnieuw voegen 2. steenstrips 3. stucen

Gevel opnieuw voegen en reinigen, mogelijk een aantal stenen vervangen

Wij zouden de voorgevel willen laten reinigen, misschien hier en daar een steen vervangen en daarna de gehele gevel opnieuw laten voegen. We hebben 2 verdiepingen, maar een groot deel loopt schuin af door het dak. Er zal ongeveer 30 m2 gereinigd en gevoegd moeten worden. Impregneren willen we niet, tenzij het echt nodig is in onze situatie. De buren laten hun woning schilderen en daardoor zijn er steigers. Wij hopen dat het zo snel mogelijk uitgevoerd kan worden in verband met de steigers.

Gevel renovatie

Ik wil graag de achtergevel en de zijgevel van mijn huis laten renoveren. De gevel is van baksteen. Het gaat om 50 m2 voegwerk verwijderen en opnieuw aanbrengen. En daarnaast 102 m2 aan gevel reinigen en ook impregneren. Het is 2 verdiepingen hoog. Zowel bij de achterkant als de zijkant van mijn huis is er ruimte voor een stijger.

Gevel reinigen of schilderen

We twijfelen of het interessanter is om onze gevel te laten schilderen of om te laten reinigen, wij zouden graag advies willen hebben. Het huis heeft 4 volwaardige verdiepingen, de zijkant heeft nauwelijks glas, de voorzijde is redelijk wat, de achterkant is bijna volledig van glas. Het huis is 10 bij 5 m. De gevel is gestuct en beschilderd. Over 2 weken krijgen wij de sleutel van het huis.

Voegwerk herstellen, stoom reinigen en impregneren van de gevel

Voegwerk waar nodig herstellen (ziet er goed uit) + stoom reinigen + impregneren ongeveer 60m2 in totaal. Het gaat om de 1e en 2e verdieping van de woning.

Voegwerk herstellen, gevel reinigen en impregneren

Hier en daar moet wat voegwerk worden hersteld, de gevel moet worden gereinigd en en daarna geïmpregneerd. Het is een patiowoning, dus geen klimwerk. Gaat om nog geen 50 m2. De gevel is niet geschilderd.

Gevel laten reinigen

Ik wil graag mijn gevel van de zijkant (een zijde) voor en achterkant laten reinigen tot en met de nok. Is een bakstenen gevel. Betreft een 2 onder 1 kap huis zonder garage en/of brandgang. Gevel is heel dof in vergelijking met andere woningen. Veel kalkuitslag lijkt het op. Ook het dak/pannen is verontreinigd. Baksteen en een puur sierelementen. 60 m2-70 m2. Stijgeropbouw voor de achterzijde moet via het huis. Verder is de gevel niet geschilderd.

Gevel herstellen van voegwerk en een paar stenen en gevel reinigen en impregneren

Het gaat om een vrijstaand woonhuis, gebouwd in 1976, alleen gekoppeld aan de buren via garage. Huis is gebouwd van gele bakstenen. De zijmuur aan de westkant is behoorlijk vervuild en enkele bakstenen zijn beschadigd door vorst. Ook zal op enkele plaatsen het voegwerk vervangen/gerepareerd moeten worden, voornamelijk de hoeken. Na reparatie/reiniging graag de muur impregneren. Het gaat om ongeveer 50 m2, het gaat om de westkant (boven de garage tot aan het pannendak).

Gevel renoveren

Ik wil het schuine gevelpunt op het platte dak herstellen om waterdoorlating naar onder de terrasoverkapping te stoppen. 1e etage, je kan er goed bij vanaf platdak. Voegwerk herstellen, stenen reinigen en goed waterdicht impregneren. Ongeveer 3 à 4 m2.

Partners

Partners van Casius