Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gevel realiseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gevel realiseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gevel realiseren

Luchtafvoer voor afzuigkap realiseren

Ik zoek een gevelspecialist die een gat kan maken in de voorgevel ten behoeve van een afzuigkap. De gevel bestaat uit metselwerk en een spouwmuur. Het gat moet 150 mm groot zijn. De woning bevindt zich op de begane grond.

Gevel bekleden

Welke oppervlakte moet bekleed worden? Meer dan 100 m². Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Hallo, wij zijn bezig om een moderne nieuwbouw woning te realiseren. Graag wil ik de gevel afwerken met Crepi. Het gaat om zo'n 175 m2. Wat is ongeveer de richtprijs inclusief en exclusief isolatie?

Gevel realiseren

De muren zijn 2,80 hoog (bungalow) en een dakafwerking met een trim. Totale lengte is circa 14 meter. Er bevinden zich 3 ramen van ca. 130 x 130 cm. Er is een zonneluifel, 20 cm onder de daktrim van 6 meter. Het liefst zou ik de afwerking van hout zien of stuukwerk (geperste steenwol?). De raamdorpels zijn van hardsteen en steken 5 cm buiten de muur uit.

Complete gevelrenovatie en isolatie van een bungalow

Wij wonen in een bungalow uit bouwjaar 1961 waar binnenkort een aangebouwde hal zal worden weg gesloopt. Wat blijft staan is onze binnenmuur, een spouw van 6 cm en de voormalige binnenmuur van de hal van gipsblokken. Wij willen de gevel laten afwerken en daarbij een hoge isolatiewaarde realiseren. Wij denken aan gevelbedekking van Keralit potdekselwerk. We gaan graag met aannemers in gesprek over het isoleren van de gevel. Het gaat om ongeveer 26 m². We ontvangen graag uw advies en een offerte.

Gevel van nieuwbouwwoning metselen

Wij gaan een huis laten bouwen in Delft in eigen beheer. Nu zijn we op zoek naar een goede metselaar. In maart start de bouw van de fundering en het skelet. We verwachten dat we in de zomer van start gaan met de dak en gevel. Mochten jullie geïnteresseerd zijn in deze klus dan hebben we de volgende vragen: - Het gaat om ongeveer 165 m2 metsel en voegwerk. Gevelstenen zijn Daas Oud Zuid. - Zouden jullie een richtprijs kunnen geven voor voor 165 m2 metselwerk en voegen? Plus het aantal dagen dat deze klus kost. - Kunnen jullie ook stelwerk voor de kozijnen realiseren of weten jullie een goede vakman hiervoor? Idem gevelisolatie aanbrengen?

Achter gevel flat (3 hoog, met nok). Br. ...

Achter gevel flat (3 hoog, met nok). Br. totaal 7.50m, waarvan br. 4.65m optrekken tot 2.50m en plaatsing 1of 2 raamkozijnen en toiletraampje en dak aanpassen op nieuwe hoogte. Br. 2.80m optrekken tot 0.85m (balustrade), inpandig dakterras realiseren, isolerende tussenwand zetten, schuifpui plaatsen, wandafwerking, div. hemelwaterafvoeren aanbrengen. Sucadoren binnen (incl. opzetten) ca. 65m². Er zal een steiger geplaatst moeten worden op plat dak van de (nog goede) buren. Vergunning van de gemeente aanwezig.