Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gevel optrekken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gevel optrekken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gevel optrekken

Gevel optrekken op de 1e verdieping

Onze woning heeft aan de achterzijde een schuin dak dat begint halverwege de eerste verdieping. Buiten: Wij willen de gehele gevel optrekken tot de tweede (zolder) verdieping, gelijk aan de gevel van de begane grond. In de gevel willen wij 2 raampartijen met kunststof kozijnen, met daartussen een stuk muur. De gevel moet opgetrokken worden met baksteen, in bijpassende kleuren van de benedenverdieping. Op de verdieping moet een plat dak gerealiseerd worden, aansluitend op het schuine dak van de zolderverdieping. Dit dak moet een hemelwaterafvoer krijgen. De breedte van het huis is ca 5.60 meter. Binnen: De afwerking binnen doe ik zelf, maar mag als extra werk wel in de offerte worden meegenomen.

Gevel recht optrekken

Gevel optrekken Wij willen graag de gevel aan de achterkant van ons huis laten optrekken. Op dit moment hebben wij hier een schuin dak met dakpannen en 2 dakramen. Foto kan gestuurd worden. Het optrekken van de gevel in dezelfde steensoort als de rest van het huis, met 2 kunststof kozijnen (Schuco) inclusief draai/kiepramen. Breedte: 5 meter, diepte zal ongeveer 2 meter zijn. Inclusief afwerking binnenzijde met gipswandjes zodat er 2 afgesloten kamers blijven bestaan. Ik durf niet te zeggen of er een vergunning nodig is. Graag zou ik een prijs indicatie ontvangen via de mail zodat ik ongeveer weet wat het mij gaat kosten, het hoeft niet op de 1000 nauwkeurig.

Gevel optrekken

Ik wil de gevel aan de achterkant op laten trekken. Het dak loopt nu schuin al vanaf de 1e verdieping en ik wil een rechte gevel op de 1e verdieping. De woning is 5.17 m breed. Ik heb de woning gekocht maar heb de sleutel nog niet, ik zou daarom ook een indicatie willen hebben van de kosten van zo’n verbouwing.

Scheuren in de gevel herstellen

Wij hebben een bouwtechnische keuring laten uitvoeren waarin het volgende geconcludeerd wordt over de voorgevel: Boven voorgevelkozijn is het metselwerk/pleisterwerk gescheurd en lijkt het metselwerk te zakken. Boven voorgevelkozijn het metselwerk verwijderen, stalen latei aanbrengen en metselwerk opnieuw optrekken en afpleisteren met kalkmortel en spuiten. De bouwtechnische keurder schatte de kosten van de reparatie op 800 euro (esthetische afwerking niet meegenomen; dit gaan de huidige bewoners betalen; mogelijk wel via dezelfde aannemer). Materiaal door vakman leveren. Pleisterwerk dus nog in overleg. In ieder geval metselwerk en latei. Graag zsm starten, maar in overleg is iets later ook geen probleem. We willen het project graag voor 15 februari af hebben.

Muren metselen voor een opbouw

Graag ontvang ik een prijsopgaaf voor het metselen voor 1 buitenmuur en het optrekken van de voor -en achterzijde gevel. De voor- en achterkant zullen 5 meter breed worden en 3 meter hoog. Hier zal een kozijn van 2 bij 1 meter in komen. De buitenmuur zal 7 meter lang worden en 3 meter hoog.

Achtergevel opnieuw optrekken

Ik wil de achtergevel van een deel van mijn huis, zogenaamd tussenlid, opnieuw laten optrekken. Het betreft een houten achtergevel van 3 meter breed, 2 verdiepingen hoog. Op dit moment zijn er ramen op beide verdiepingen over de hele breedte, waarvan bij benedenverdieping ook 1 deur. Ik wil de nieuwe gevel laten optrekken in steen, met opnieuw een deur + raam op de benedenverdieping en ramen op de bovenverdieping (niet meer over de hele breedte, maar ongeveer 1.50 meter breed. Er zijn geen problemen met de fundering / dak.

Enkelsteens buitenmuur impregneren

Enkele buitenmuur impregneren om vocht in woning te minimaliseren. Woning in Den Haag van meer dan 100 jaar oud. Folie aan de onderzijde van de buitenzijde aanbrengen zodat er geen vocht van de tuinaarde kan in/optrekken. Uitbouw van de woning. Bakstenen gevel. De voegen zijn nog goed. Een gevel van 13 x 3.5 meter

Metselwerk in de gevel opnieuw optrekken

Graag een offerte voor het opnieuw optrekken van een halfsteens gevel. De gevel is in totaal 110 m2 en maximaal 2.6 meter hoog. Een zijde van 16 meter en een zijde van 26 meter lang. Het materiaal regel ik zelf.

Buitenmuur verankeren en opnieuw optrekken

Gevel: verankeren en gedeeltelijk opnieuw optrekken buitenmuur. Gedeeltelijk slopen buitenmuur ca 1 meter achter- en voorkant; Gedeeltelijk opnieuw optrekken buitenmuur, achter- en voorkant; Dilatatie; Steiger daar waar noodzakelijk. Vrijblijvende offerte met open begroting.

Verbouwing voorgevel

Wij zouden graag de voorkant van onze voorgevel gedeeltelijk willen laten vervangen inclusief een kozijn met glas in lood ramen plaatsen. Gevel is verzakt. We willen de binnenmuur laten staan en de buitenmuur opnieuw optrekken. En dan tevens een nieuw houten kozijn met glas in lood ramen. Betreft een jaren 30 woning. Gaat om een stuk van ongeveer 3,5 meter met een erker. Het gaat om de kozijnen van de erker en het metselwerk bij de erker.