Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gevel nieuw opmetselen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gevel nieuw opmetselen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gevel nieuw opmetselen

Gevel nieuw opmetselen

De gevel van het appartement is verzakt (zie foto's) en gedeeltelijk gescheurd, moet opnieuw gemetseld worden.

Binnen- en buitenmuur opmetselen

Wij hebben jaren '60 woning. Het badkamerraam van 1.54 meter hoog en 2.05 meter breed willen wij vervangen door een raam van 40 cm hoog en 2.05 meter breed. Hieronder zal de gevel dichtgemetseld moeten worden.

Gevel opmetselen

De bedoeling is om de gevel op te metselen. Gevel is 5 meter breed. Foto: dit is de voorkant van ons huis. De werkplek is goed bereikbaar en de klant gooit het afval zelf weg.

Gevel opmetselen bij de woning

Wij willen onze woning laten metselen, betreft nog. 31 m2, hoogt is 3 m. Steen is marono van wienerberger,± 288/90/48 donkere voeg van 12 mm

Gevelrenovatie van stuk metselwerk

Ik begeleid momenteel een renovatieproject. Ik wil daar bij voorkeur in week 36 een stuk metselwerk in de gevel laten uithakken en opnieuw opmetselen. Het gaat om ongeveer 5 m² op een hoogte van ongeveer 14 meter in een appartementencomplex uit bouwjaar 1900. Ik ontvang graag een reactie van bedrijven die daar dan tijd voor hebben. Er staat wat tijdsdruk op, omdat dit een onvoorzien probleem is, dat andere werkzaamheden ophoudt.

Schoorsteen opnieuw opmetselen

De schoorsteen opnieuw opmetselen met loodslabben en betonnen afdekplaat. De schoorsteen staat op dak op opgaande gevel, daaronder schuinaflopend dak van de garage. De schoorsteen begint op een meter of acht hoogte. Hij is circa 80 cm breed, diep en hoog. Het handigst is het wellicht om met een hoogwerker te werken.

Gevel opmetselen

Ik ga bij een klant een gevel renoveren en ben daarvoor op zoek naar een metselaar voor het opnieuw opmetselen van 80 m² buitengevel. Het betreft een hoekwoning uit de jaren '80 waar het isolatiemateriaal de spouw nat is en vochtdoorslag naar de binnenmuur is. Ik sloop zelf de huidige buitengevel weg en verwijder het isolatiemateriaal. Na droging moet de buitengevel opnieuw worden opgemetseld en gevoegd. Ik zal zelf voor een steiger en alle materialen zorgen. Ik wil de klus graag op heel korte termijn inplannen.

Metsel- en herstelwerk aan gevel

Ik wil graag: - Bestaande halfsteensmuur opmetselen (ongeveer 2.20 x 0.80 meter) - Enkele scheuren in gevelwerk herstellen; - Stuk gevel (ongeveer 2.20 x 0.60 meter) egaliseren; - Enkele kleinere uitgehakte openingen in de gevel dicht metselen.

Buitenblad van de gevel opnieuw bouwen

Het buitenblad van de voor- en zijkant van de woning dient vervangen te worden door extra smalle stenen. Dit zal om ongeveer 70 m2 gaan. - Slopen en afvoeren bestaande buitenblad - Stellijsten van ramen die nu tussen binnen- en buitenblad geklemd zitten aan binnenblad vastmaken zodat ramen op hun plaats blijven. - Stenen, puin, gruis en isolatiemateriaal uit spouw verwijderen en afvoeren. - Binnenblad vanaf de fundering opmetselen met extra smalle steen. - Zorgen voor goede aansluiting met muur van de aanbouw Doel is om een voldoende diepe spouw te creëren en alle koudebruggen te verwijderen zodat de spouw geïsoleerd kan worden.

Achtergevel opnieuw opmetselen

Vanaf begin april starten wij met de renovatie van onze woning in Haarlem. De achtergevel (6 meter breed en 6 meter hoog) willen we opnieuw opmetselen. In de bijlage enkele foto's van de huidige gevel. Wij moeten nog de juiste metselsteen bepalen, maar zoeken ook nog een goede metselaar voor deze klus. Als alles meezit zou tussen eind april en half mei het metselwerk aan de achterzijde moeten plaatsvinden. Ongeveer 20m2 metselwerk aan een gevel van 36m2. Daarnaast zou de zijgevel (65m2) opnieuw gevoegd moeten worden (evt impregneren). Dit geldt ook voor de voorgevel (20m2) Het voegwerk zij- en voorgevel heeft niet direct haast. Het metselen van de achtergevel is afhankelijk van de voortgang van de renovatie. Zou u hier eventueel tijd voor hebben?