Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gevel nieuwbouwwoning bekleden? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gevel nieuwbouwwoning bekleden. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gevel nieuwbouwwoning bekleden

Gevel nieuwbouwwoning bekleden

Ik heb een nieuwbouwwoning en ik wil de gevel laten bekleden. Ik weet niet precies wat de afmetingen zijn van de gevel maar het is in ieder geval meer dan 100 m2, en de inhoud van de woning is 850 m3. Ik heb interesse in pleisterwerk, steen strips of sierpleister. Graag een offerte.

Plaatsen van steenstrips aan buitengevel

Voor een nieuwbouwwoning vrijstaand met garage ongeveer 170m2 zijn wij op zoek naar een bedrijf dat de steenstrips van het merk Alsecco kan leveren en/of aanbrengen op de gevel. Dit moet plaatsvinden in het voorjaar denk aan maart.

Gevel bekleden

Het betreft een nieuwbouwwoning waarvan de buitenwanden bekleed worden met houtvezelstucplaat van Gutex (Thermowall) in de dikte van 60 mm. Wat is de oppervlakte van de te plaatsen spuitkurk? Meer dan 108 m2. Wil je de muren ook laten isoleren? Nee

Crepi met isolatie aanbrengen

Voor een nieuwbouwwoning willen wij de garage met een andere bekleding voorzien. Betreft een garage van 48 m2 gevel en moet worden bekleed met Crepi (inclusief isolatie). Goed bereikbaar.

Gevel van steenstrips voorzien

Het gaat om een nieuwbouwwoning met een oppervlakte van 160 m2. De gevel moet nog gemetseld worden en de vraag is of we dit met steenstrips, of gewone stenen willen laten doen. De stenen liggen reeds op lokatie. Cement, voeg en dergelijke willen we graag via de vakman laten verlopen. Graag ontvangen we een offerte indien we steenstrips gebruiken en als we met de volledige bakstenen gaan werken.

Gevel keimen

Ik wil graag mijn gevel laten keimen. De totale geveloppervlak is 160 m2. Alles aan de buitenzijde. Het gaat om een nieuwbouwwoning.

Gevel van nieuwbouwwoning metselen

Wij gaan een huis laten bouwen in Delft in eigen beheer. Nu zijn we op zoek naar een goede metselaar. In maart start de bouw van de fundering en het skelet. We verwachten dat we in de zomer van start gaan met de dak en gevel. Mochten jullie geïnteresseerd zijn in deze klus dan hebben we de volgende vragen: - Het gaat om ongeveer 165 m2 metsel en voegwerk. Gevelstenen zijn Daas Oud Zuid. - Zouden jullie een richtprijs kunnen geven voor voor 165 m2 metselwerk en voegen? Plus het aantal dagen dat deze klus kost. - Kunnen jullie ook stelwerk voor de kozijnen realiseren of weten jullie een goede vakman hiervoor? Idem gevelisolatie aanbrengen?

Impregneren gevel van een nieuwbouwwoning

Het betreft het impregneren/ behandelen van een nieuwbouwwoning/gevel. Bruto 140 a 150 m2 buitenoppervlakte. Gemetselde gevel van bakstenen. Aan vier zijden van het huis. De begane grond, eerste en tweede verdieping. De oplevering van het huis is over ongeveer een maand.

Nieuwbouwwoning opmetselen

Nieuw te bouwen herenhuis Metselwerk (gevel) aan de buitenkant van het huis. Kruisverband, totaal 16. 230 stenen (uitgerekend door calculatiebureau). Geen fundering nodig. Excl. Voegwerk (wordt een snijvoeg). Graag inzicht in minimaal aantal benodigde uren + materiaal (specie) + totale prijs (+ evt. Andere kosten) Starten september 2015.

Breuksteen gevel opzetten voor een nieuwbouwwoning

Het opzetten van een breuksteen gevel voor een nieuwbouw woning , totaal 100m2. Breuksteen natuursteen mac. 40cm groot, en dikte varieert tussen 3-7cm. Graag een richtprijs hiervoor.