Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gevel netjes bijwerken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gevel netjes bijwerken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gevel netjes bijwerken

Gevel netjes bijwerken

Wij willen onze buitengevel opnieuw laten cementeren. Nu zit er een variatie van het grof en minder grof stucwerk (vroeger zaten er houten planken op de gevel). Kortom er zitten veel oneffenheden. Waarschijnlijk zal de gevel ook geÏsoleerd moeten worden. Het is best een groot huis (20 x 20 meter), dat eerst gestraald moet worden.

Gevel repareren

Boven het kozijn is een rijtje stenen los zitten. Deze zouden opnieuw in gemetseld moeten worden of aleen nieuwe voegen is misschien voldoende. De heele gevel is niet perse nodig als deze stenen maar netjes vast gezet worden

Gevel herstellen en nokpannen aansmeren

Voegen en scheuren repareren en hoekpannen aan straatzijde aansmeren. Een schilder gaat ons pand wit schilderen, ik wil daarvoor alles graag weer netjes hebben.

Klimop van gevel verwijderen en muren renoveren

Op een zijmuur van mijn woning (ongeveer 30 m²) is een klimop aangebracht. Ik wil deze verwijderen. Graag zou ik willen weten hoe de muur er (ongeveer) uit gaat zien na het verwijderen en wat er nodig is (met bijbehorende kosten) om de muur weer netjes te maken. Daarnaast zou ik ook graag een offerte ontvangen voor het reinigen van het schuine gedeelte dat op de foto zichtbaar is.

Spouwmuurvervuiling verwijderen

Ons huis is voorzien van flink wat spouwvervuiling (1 meter hoog op sommige plekken) in de uitbouw. Deze heeft een lengte van 6 meter lang en is 3 meter hoog. De bestaande gevel + voorzijde huis zal ook nagekeken moeten worden, volgens de firma Pluijmers zit hier een 15 cm pui. Het huis is uit 1931 en wit geverfd en dient netjes hersteld te worden.

Scheur in gemetselde gevel herstellen

Wij hebben een jaren dertig woning gekocht waar in het metselwerk van de voorgevel een oude scheur zit van ongeveer 150 cm lang en 5 mm breed. De scheur loopt vanaf de boog boven de ingang tot aan het raam boven. Het is een verticale scheur, voornamelijk zijn de voegen beschadigd, maar er zijn ook een paar gebroken stenen. We willen dit graag netjes laten herstellen. We laten dit graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Gevel herstellen en impregneren

Recent is onze dakgoot vervangen en daarbij de bovenste laag van de gevel. Tevens is aan de zijkant scheurvorming hersteld door middel van ankers. Helaas is het niet netjes gebeurd en de aannemer is niet meer te vinden. Graag zou ik een offerte ontvangen voor het reinigen van de gevel en het impregneren. Daarna opnieuw voegen en wellicht de bovenste rij herstellen. Het totaal oppervlak van de voorgevel is ongeveer 25 m2. Graag verneem ik een schatting van de kosten of het voor ons reëel is om een en ander uit te laten voeren.

Draadeinden verwijderen uit buitenkademuren

Ons bedrijf is bezig met het monitoren van enkele kades. Op 6 locaties dienen er in de walmuren van de buitenkades per muur 4 draadeinden uit de gevel te worden geboord. De gaten moeten daarna weer netjes worden opgevuld en afgewerkt. Het werk is eenvoudig te bereiken, steigers zijn niet noodzakelijk, een trapje volstaat. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Schoorsteen langs het huis metselen

We willen een houtkachel in huis laten plaatsen. De woning is van 2000 en heeft geen rookkanalen, waardoor we het rookkanaal via de buitenmuur omhoog willen laten lopen. De hoogte is ongeveer 7 meter tot aan de nok. Omdat een gemetselde schoorsteen er mooier uitziet dan een RVS kanaal langs de gevel, wil ik graag weten wat de kosten zijn van het metselen van een schoorsteenkanaal. Bereikbaarheid is prima op eigen terrein tot 3 meter van de gevel. Naar boven toe lopen er geen ramenin de weg. Ik vraag we alleen af of je dit netjes kunt verwerken in de aansluiting met het dak, aangezien de schoorsteen boven de nok uit moet komen. Op de foto dient de schoorsteen links van het raam te worden gemetseld. Graag ontvang ik ook foto's van door u aangemetselde schoorstenen als referentie en beeldvorming.

Geschilderde gevel renoveren

Het betreft een woning van 8 bij 11 meter en is meerdere keren wit geschilderd. Daardoor zitten er veel lagen verf op de stenen zit willen wij graag weten welke mogelijkheden er bestaan om de gevel weer netjes te krijgen. Zelf denken wij aan 3 opties: - Verf verwijderen en de stenen herstellen. - Verf verwijderen, gevel herstellen en de gevel stukadoren. - Verf verwijderen, gevel herstellen en opnieuw witten.