Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gevel isoleren en stucen mogelijk ook het dak isoleren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gevel isoleren en stucen mogelijk ook het dak isoleren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gevel isoleren en stucen mogelijk ook het dak isoleren

Bekleden gevel gemetselde woning

We zijn op zoek naar een onderhoudsvrije, soort van latten/blokken verticale rek-werk in een warm/rood/kersen/teak kleurige hout look bekleding voor onze Aangepaste, levensloopbestendige nieuwbouwwoning. Deze kan in aluminium/kunststof uitvoering. Zijn er evt. (Vrijblijvend) voorbeelden. Horen graag. Welke oppervlakte moet bekleed worden? Minder dan 10 m², tussen 10 en 50 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Nee In welke metaalsoorten heb je interesse? Gelakt aluminium, geanodiseerd aluminium

Gevel bekleden

Het is een chalet van 7.30 mtr x 11 mtr bekleed met redceder delen. Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 50 en 100 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Nee

Gevel thermisch isoleren

Ik wil graag mijn gevel thermisch laten isoleren en voorzien van steenstrips. Het gaat om ongeveer 50 m2. Vooraf gaan wij werkzaamheden uitvoeren: met name vervangen diverse kozijnen en verwijderen bestaande gevel beplating.

Gevel isoleren en bekleden

Gevel renovatie met composiet en isolatie daarachter. Verwijderen van oude platen met kleine hoeveelheid asbest daarin verwerkt. Het gaat om 25 m2. Graag een offerte met en zonder verwijdering hiervan omdat ik het mogelijk door een bekende kan laten doen.

Gevel van uitbouw aan de buitenkant isoleren

Aanbouw enkel steens isoleren vanaf de buitenkant met crepi, de binnenkant is met een voorzetwand geïsoleerd. Het is een huis uit 1905, en het gaat om een stuk van 30 m2.

Het isoleren en bekleden met crepi van de benedengevels

Ik zoek een vakspecialist die alle beneden gevels van mijn vrijstaande woning kan isoleren en voorzien van crepi. Het gaat ongeveer om 100 m2. Het betreft namelijk alleen de begane grond. Het is een gemetselde gevel.

Gevel isoleren en afwerken met steenstrips of stucwerk

Ik wil op het bestaande metselwerk isolatie aanbrengen en afwerken met steenstrips of stucwerk. Het is tussen de 10 en 50 m2.

Buitengevels isoleren en afwerken met buitenstuc

Het gaat om een oude dijkwoning uit circa 1900. Het staat tussen 2 andere type huizen in waardoor er lastig bereikbare stukken gevel zijn. Aan de voorzijde zit nu een stuclaag over de oude baksteen, de zijkanten en achterkant zijn voorzien van plastic schrootjes. Dijkwoning is circa 6 meter breed, voor 2 woonlagen en achter 3 woonlagen. Totale oppervlakte geschat op circa 80 a 100 m2. Buitenzijde isoleren en afwerken met buitenstuc (crepi).

Gevel isoleren en van nieuw stucwerk voorzien

Ik ben op zoek naar een stukadoor die mijn gevel (nu metselwerk met stucplaten) kan isoleren en van stucwerk kan voorzien. Het betreft 40 m².

Gevel van bungalow opnieuw voegen en isoleren

Vrijstaande bungalow die spouwmuurisolatie heeft. De gevel heeft wat onderhoud nodig qua voegwerk, maar de isolatie is ook oud. We denken dat het nu met de subsidie aantrekkelijk is om de buitengevel te isoleren en mooi af te werken.