Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gevel isoleren en bekleden met steenstrips? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gevel isoleren en bekleden met steenstrips. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gevel isoleren en bekleden met steenstrips

Gevel isoleren aan de buitenkant

We hebben nu een oude gevel met spouw van 7 cm , bouwjaar 1964, redelijk veel glas (HR ++) deels nieuwbouw die misschien voldoet. Wil de gevel aan de buitenkant laten isoleren. Oppervlakte niet bekend.

Gevel bekleden

Gaat om een deel van de voor- en achterkant van het huis. Het huis loopt in een punt en gaat naar schatting om zo’n 60-65m2. Het zijn nu houten planken en we willen dit graag laten vervangen door Keralit. De zijkanten zijn van een soort hardboard, dit zou vervangen moeten worden door kunststof of opnieuw geschilderd moeten worden. Ik kan een foto sturen, maar zie deze mogelijkheid niet in het contactenformulier. Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 50 en 100 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Nee

Buitengevel stuken

Buiten gevel. Zijkant hoekhuis. Tussen 50 en 100 m². Misschien ook isoleren.

Gevel isoleren

Heb on-geïsoleerde gevels, halfsteensklamps aan buitenzijde geschilderd. Gevel is 30 m2, deze wil ik graag laten isoleren voor de winter.

Gevel isoleren en afwerken

Achterkant van het huis. In de jaren 90 voorzien van isolatiegevel (lichtgrijs). 2 woonlagen 5,5 meter breed 3,5 m hoog. Oud huis 1900/1910. Achterkant vernieuwd met tuindeuren (begane grond) frans balkon (1ste woonlaag) en raampartijen.

Het van buitenaf isoleren van de gevel en afstucen

Vrijstaande woning ongeveer 120m2, twee verdieping die nu zijn voorzien van Keraliet dit wordt er afgehaald. Het is de bedoeling dat dit oppervlakte wordt geisoleerd van buitenaf en vervolgens wordt afgestuct. eteiger is aanwezig. Werkzaamheden moeten in september plaatsvinden .

Gevel isoleren aan de buitenkant

De muur is oud en we hebben een opbouw die bestaat uit andere kleur bakstenen. Ik wil de gevel aan de buitenkant laten isoleren. Het is tussen de 100 en 150 m2.

Buitengevels isoleren

Graag zouden wij een offerte willen ontvangen voor het isoleren en stuken van onze voor- en achtergevel. Het betreft een vrijstaand huisje op onderstaand adres waarvan een langsgevel op de erfgrens staat. De achtergevel heeft een aanbouw, alleen de gevel van het oorspronkelijke huis wordt gestuukt. De langsgevels worden door derden met hout bekleed. Bijgaand treft u de geveltekeningentjes met oppervlakte, aantal kozijnen ed van de situatie. Kleur stucwerk in RAL 9001 (gebroken wit), normaal stucwerk, kleine korrel, dus geen zware kwaliteit dubbele lagen od. De venterbanken zijn gemetseld (steen op z’n kant) en hoeven niet geïsoleerd alleen gestuukt, één vensterbank (voorgevel verdieping) heeft geen gemetselde waterslag, daarvoor moet een aluminium waterslag gemoffeld zwart geleverd en aangebracht. De voordeur ligt +/- 800 mmverdiept tov de voorgevel. Een isolatiewaarden, Rc 1 á 1,5 M2 K/W is voldoende, ik denk aan een isolatiedikte van +/- 30 mm iig een standaard handelsmaat. Startpunt onderprofiel mag op maaiveldniveau (nieuwe bestrating reeds aangebracht). Ben mij bewust dat de isolatiewaarden hiermee terug loopt maar de vloer en binnen gevels zijn reeds geïsoleerd. Graag een aanbieding geleverd en geplaatst zonder verdere verrekeningen, dus bijv. incl. steigerwerk, sokkel- hoekprofielen ed. alsmede een tijdsindicatie wanneer je het werk eventueel uitgevoerd zou kunnen voeren en een indicatie van de doorlooptijd. Bij voorbaat dank

Het van buitenaf isoleren van de gevel en afstucen

Enkelsteen buitenmuur, met 2 raampjes en een regenpijp willen we laten isoleren aan de buitenkant. Een klein stukje muur willen we isoleren aan de binnenkant. Oppervlakte ongeveer 12m2 op de eerste verdieping. Na de isolatie willen wij de gevel laten afstucen.

Gevel isoleren

Het gaat om achterzijde van de woning. Gevel is van baksteen zonder spouw, bouwjaar 1900. Gevel is momenteel gestuct. Mogelijk ook vervanging van kozijnen en beglazing. Ook interesse in isolatie van totaal +/_ 40 m2 isolatie plat dak. Het is mogelijk/wenselijk voor prijsopgave, situatie te komen opnemen.