Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gevel isolatie vrijstaande woning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gevel isolatie vrijstaande woning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gevel isolatie vrijstaande woning

Boerderij isoleren en stucen

Gevel bestaat nu een stenen muur. We willen het graag laten isoleren en vervolgens stucen, is in totaal 220 m2. buitenwerk Vierkante meter: 220 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen

Gevel renoveren

Wij hebben last van doorslaan vocht in de binnenmuur, in het voorjaar is de buiten gevel geïmpregneerd en is nu water afstotend. De voegen zagen er niet heel fijn meer uit, wellicht zit hier het probleem. Ook zit de spouw vol met oude isolatie(wol) vermoedelijk allemaal ingezakt. Verder zitten er 2 regen pijpen door de spouw aan de uiteinden. Ook hier zou eventueel een lek kunnen plaats vinden. Ondanks dat het vocht van de muur afloopt aan de buitenzijde verdwijnen de vocht plekken nauwelijks tot niet! Het gaat om 80 m2. Graag zou ik een specialist erbij willen die hier kijk op heeft. En mij het juiste advies kan geven. En eventueel in staat is de werkzaamheden uit te voeren.

Buiten gevel isoleren

Wij willen ons huis laten isoleren met buitengevel isolatie. Spouwmuur isolatie is niet mogelijk wegens bestaande pleisterlaag. Na isolatie moet het huis er zoveel mogelijk gelijk uitzien als de bestaande situatie. De totale gevel oppervlakte is ongeveer 200 tot 250 m2. Kunt u ons helpen, graag voor de winter?

Reinigen buitengevel

Het gaat om het reinigen van een buitengevel van een woonhuis. Het betreft gevelisolatie aan de buitenkant in de vorm van verlijmde isolatie platen die daarna voorzien zijn van pleisterwerk. Gevel moet ook opnieuw geschilderd worden. Graag wil ik de vakman uitnodigen om situatie te verkennen, het gaat om de eerste verdieping.

Gevel isolatie

Onze gevel heeft geen isolatie en geen spouwmuur. Momenteel zit er Crepi op de muren (met wat scheuren). Our façade has no insulation and no cavity wall. Currently there is Crepi on the walls (with some cracks). it's about 52 m2.

Gevel met eboards en steenstrips bekleden

De bestaande woning is uit 1959 (935 m²) en is nu olie gestookt. We willen de woning 0 op de meter maken. met zonnepanelen, isolatie en warmtepompen.Het gebouw heeft nu een bakstenen facade. Die moet in de vorm van steenstrips behouden blijven.

Zijgevel isoleren met verwijderbaar materiaal

Blinde gevel aan zijkant bovenhuis, waarvan nu merendeel van het stucwerk loskomt. Oud huis uit 1905. De isolatie moet verwijderbaar zijn. Graag advies van de vakman over een oplossing die binnen mijn budget past.

Gevel isoleren en bekleden

Gevel renovatie met composiet en isolatie daarachter. Verwijderen van oude platen met kleine hoeveelheid asbest daarin verwerkt. Het gaat om 25 m2. Graag een offerte met en zonder verwijdering hiervan omdat ik het mogelijk door een bekende kan laten doen.

Gevel isoleren en afwerken met steenstrips of stucwerk

Ik wil op het bestaande metselwerk isolatie aanbrengen en afwerken met steenstrips of stucwerk. Het is tussen de 10 en 50 m2.

Gevel van bungalow opnieuw voegen en isoleren

Vrijstaande bungalow die spouwmuurisolatie heeft. De gevel heeft wat onderhoud nodig qua voegwerk, maar de isolatie is ook oud. We denken dat het nu met de subsidie aantrekkelijk is om de buitengevel te isoleren en mooi af te werken.

Partners

Partners van Casius