Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gevel dakopbouw bekleden? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gevel dakopbouw bekleden. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gevel dakopbouw bekleden

Gevel controleren

Vele jaren geleden hebben wij een dakopbouw laten plaatsen. Deze is aan de gevel afgewerkt met houten platen. Deze platen (lees schroeven / bouten) beginnen los te raken. Ik zou dit graag willen laten controleren voor dat er schade komt door middel van slecht weer. We hebben in het verleden al een aantal keer waterschaden gehad aan het dak zelf maar dit is recentelijk verholpen maar we zitten uiteraard niet te wachten op extra (water)schade. De oppervlakte is 100 m2.

Het vervangen van houten gevelbekleding door kunststof bekleding

Ik zoek een gevelspecialist die de gevelbekleding van een dakopbouw kan vervangen. Momenteel is het bekleed met houten bekleding, dit zou ik graag van kunststof willen. Het gaat om 85 m2. Het gaat om werk aan de 2e verdieping. Voor een deel moet er gebruik gemaakt worden van een stelling om bij de gevel te komen.

Gevel dakopbouw bekleden

Ik wil mijn gevel opnieuw laten bekleden. Project is een dakopbouw op een terras maat +/- 7000*2000*3000. Dakopbouw HSB met zinken of steensprits gevel tekening beschikbaar.

Gevel plaatsen op een aanbouw

Betreft het maken van een dakopbouw ten hoogte van de 3e verdieping. De opbouw wordt in HSB uitgevoerd. De opdracht waarvoor ik een offerte wil ontvangen is het bekleden van de gevels met een aluminium beplating met zink look. De zijgevels zijn blind, in de achter komt een raam en in de voorgevel een stolpdeur. De zijgevels zijn circa 60 m2 en de voor en achtergevels totaal circa 36 m2.

Bakstenen gevel metselen

Ik wil binnenkort een dakopbouw plaatsen. Ik wil graag een offerte voor het metselen van de gevel. Het gaat om ongeveer 60 m2. Materiaal is van baksteen en is geel van kleur.

Gevel controleren op doorlaten van regenwater

Mijn dakopbouw vertoont vlekken van lekkage. Ook druppelt er water op de vensterbank als het regent. Een van die wanden raakt nu beschimmeld. Om uit te sluiten dat dit niet via de bakstenen van het gevel naar binnen komt, wil ik graag een inspectie laten uitvoeren vóórdat ik een dakdekker inschakel. Als dit toch het geval is, wil ik graag weten wat het mij zal kosten om dit te verhelpen.

Onderhoudsvrije kunststof geveldelen monteren

Ik wil graag mijn houten planken op de gevel laten vervangen door onderhoudsvrije kunststof geveldelen. Het betreft een dakopbouw. De voor- en achterzijde zijn samen ongeveer 40 m2 groot. Daarnaast wil ik 2 houten kozijnen van 190 cm breed en 150 cm hoog vervangen door kunststof kozijnen.

Gevel renoveren

Lezers van dit bericht. Graag zou ik een prijsvoorstel ontvangen voor het onderhouden van: Buitenkozijn/-pui · Aluminium elementen ca. m2 · Aluminium elementen brandwerend ( westgevel blok 3 ) ca. 21,60 m2 · Aluminium vliesgevels ca. 281,48 m2 · Aluminium vliesgevels dakopbouw ca. 81,00 m2 · Dubbele deuren ca. 4 stuks · Enkele deuren ca. 38 stuks · Zonwering ca. 786 stuks Nazien dichting rubbers Ontbrekende waterkapjes aanbrengen Afdichting beglazingsrubber Controle kitwerk Nazien dichting borstels Bevestigingsmiddelen controleren cq vervangen Bevestiging scharnieren Afstelling deurdranger Werking beslag algemeen Controle beglazing op breuk Bediening cilinderslot Werking paniekbeslag Lekdorpel werking en controle Controle paneel op breuk Werking meer puntssluiting Controle gevellekkages Controle klemhulsjes Controle schroef ogen Controle kabelklemmen Controle spandraad Wij beschikken over een glazenwassers installatie. Naar mijn inschatting is er tijdens het onderhoud gedurende 1 dag een hoogwerker gewenst om het onderhoud op lasting bereikbare plekken uit te voeren. Ik hoor graag van u.