Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gevel van bungalow isoleren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gevel van bungalow isoleren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gevel van bungalow isoleren

Gevel van bungalow isoleren

Ik wil mijn bungalow van ongeveer 130 m2 laten isoleren. Dit gaat dus om gevelisolatie.

Buitenmuur reinigen bij een bungalow

Van de voorkant van de bungalow moeten de stenen worden gereinigd met stoom en het voegwerk moet worden vervangen. Gaat om een normale voeg die je overal ziet. Het is 1 rechte gevel van 20 meter lang. Totaal exclusief de ramen en deuren gaat het om 50m2 metselwerk. Omdat het bungalow is gaat het om 1 etage. Het gaat ook alleen op de gele steen. De zwarte steen moet alleen gereinigd worden met stoom. Voeg is nog perfect.

Complete gevelrenovatie en isolatie van een bungalow

Wij wonen in een bungalow uit bouwjaar 1961 waar binnenkort een aangebouwde hal zal worden weg gesloopt. Wat blijft staan is onze binnenmuur, een spouw van 6 cm en de voormalige binnenmuur van de hal van gipsblokken. Wij willen de gevel laten afwerken en daarbij een hoge isolatiewaarde realiseren. Wij denken aan gevelbedekking van Keralit potdekselwerk. We gaan graag met aannemers in gesprek over het isoleren van de gevel. Het gaat om ongeveer 26 m². We ontvangen graag uw advies en een offerte.

Kunststof geveldelen laten monteren

Ik wil graag onze houten gevel vervangen voor een kunststof delen. Het gaat om een semi-bungalow met twee wanden die aangepakt moeten worden. De basislengte is ongeveer 11 meter, dit loopt in een punt naar boven. De middellijn vanaf de basis naar het hoogste punt is ongeveer 6 meter, dit twee maal. Het gaat ook om de voor- en achterkant van huis, waar ik de boeidelen wil vervangen van 30 cm breed bij 8-9 meter.

Gevel reinigen, voegen en impregneren

Ik heb een vrijstaande semi-bungalow gekocht uit bouwjaar 1970. De gemetselde buitenmuren zijn behoorlijk vergrijsd en ik wil ze laten schoonmaken. Ik wil de muren hier even laten beoordelen. Misschien is stralen en impregneren voldoende en hoeven de voegen niet te worden vernieuwd. Er is geen sprake van vochtdoorslag. Het gaat in totaal om ongeveer 150 m².

Nieuwe gevelleien plaatsen

Ik woon in een semi bungalow, die geschakeld is met die van de buren. Op de gevels van de bovenverdieping zitten 30 jaar oude gevel leitjes die asbest bevatten. Die leitjes zullen verwijderd en afgevoerd worden door een asbestsaneringsbedrijf. De maat van de huidige leitjes is 30 x 60 cm. Het gaat om in totaal 90 m² voor beide semi-bungalows samen. Ik ontvang graag een offerte voor het leveren en plaatsen van nieuwe gevel leitjes.

Gevel renoveren en impregneren

Graag ontvang ik een indicatie voor het renoveren en impregneren van de gevel van een bungalow. De oppervlakte is ongeveer 4 bij 3 meter en goed bereikbaar.

Bungalow reinigen en impregneren

Ik wil mijn gevel van 200 tot 250 m2 laten reinigen en impregneren. Het betreft een vrijstaande bungalow waarvan de werkruimte vrij toegankelijk is. De werkhoogte is maximaal 260 cm hoog.

Gevelrenovatie van een grote bungalow

De verf van mijn woning dient verwijderd te worden voordat er spouwisolatie aangebracht kan worden. Ook laat ik de gevel direct graag opnieuw voegen. Het gaat om de complete woning, dit is een vrijstaande woning. Het is een soort bungalow, dus alleen begane grond werk, wel is het een vrij grote woning.

Voegen vervangen bij een vrijstaand woonhuis

Bij een vrijstaand woonhuis uit het bouwjaar 1986 met gele bakstenen alle voegen vervangen. Tevens de buitenmuren reinigen. Het zal ongeveer 100 vierkante meter aan gevel zijn, het is een bungalow, dus de gevel loopt al vrij snel schuin.