Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gevel van de bijkeuken logeerkamer bekleden? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gevel van de bijkeuken logeerkamer bekleden. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gevel van de bijkeuken logeerkamer bekleden

Gevel isoleren

Ik heb een vrijstaande woning uit 1969 met spouwmuren zonder isolatie. Vloeroppervlak 7 x 9 meter met een aangebouwde bijkeuken en daarnaast een serre van 6 x 4 meter. Grof gerekend kom ik uit op ongeveer 130 m2 muur exclusief ramen en deuren. Ik denk aan een afwerking met steenstrips of pleisterwerk op de isolatieplaten maar sta open voor andere ideeën.

Gevel van de bijkeuken/logeerkamer bekleden

Ik wil mijn gevel laten bekleden met duurzaam zacht hout. Het gaat om een bijkeuken/logeerkamer op de begane grond. De oppervlakte is 35 m2.

Reinigen en opnieuw voegen gevel

Wij overwegen om de gevels van ons huis uit 1957 te laten reinigen. Het gaat hierbij om het gedeelte met de rode bakstenen welke wij niet (verder) willen beschadigen door een foutieve reiniging. Wij weten dus niet wat het beste zal zijn, chemisch reinigen, zandstralen, hoge druk reinigen, stomen of iets dergelijks? Tevens willen we het oude voegwerk uit laten kappen-/slijpen en opnieuw laten op voegen met een donkere kleur voeg. Daarna lijkt het ons slim om de gevels te impregneren. De basis van het huis is (b) 8,50 meter x (d) 7,00 meter x (h) ± 7,50 meter. en de bijkeuken (b) 3,35 meter x (d) 4,40 meter x (h) ± 3,50 meter. We zoeken een partij die dit kan regelen voor ons.

Gevel opnieuw laten voegen

We willen graag de westmuur in z'n geheel de oude voegen laten uitkappen (grootste gedeelte zit al los of is er al uitgevallen). Daarna met een hoge druk systeem schoonspuiten. Het geheel op de juiste diepte met voegcement invoegen. Bijkeuken westmuur ook meenemen. Het totale oppervlakte is globaal 58 m2. Nokhoogte Westmuur globaal 8 meter. Separaat: prijs opgeven voor impregneren muren.

Dak bijkeuken verhogen

Ik wil het dak van de bijkeuken ongeveer 40 centimeter verhogen, zodat het plafond van de keuken en de bijkeuken even hoog is. De bijkeuken is nu tegen de achtergevel gemetseld. Er moet een draagbint geplaatst worden om het even hoog te maken. Het gaat om het plaatsen van de bint en het metselwerk aan gevel en bijkeuken. Binnenwerk doe ik zelf. De bijkeuken is 2 x 2 meter.

Gevel impregneren met impregneermiddel

Ongeveer 16 m2 verdeeld over 3 zijden. Dit gaat alleen om de begane grond, het is een rijtjeswoning. Het gaat om de bijkeuken.

Gevel met zwarte aanslag reinigen

De buitengevel van de bijkeuken heeft een aanslag. Het lijkt op schimmel maar dit dient te worden gecontroleerd. De bijkeuken is 3.5 meter lang, 2.5 meter hoog en 6 meter breed. Graag ontvangen wij advies en mogelijkheden om dit te voorkomen.

Gevel tegen vocht impregneren

Bijkeuken is heel erg vochtig! Al lange tijd. Over hele lengte van ongeveer 2 meter. Vooral onderkant! Meerdere keren schoongemaakt maar het blijft terugkomen. Stuc-laag laat steeds los! Aan de buitenmuur zit een border! Misschien is dit het probleem? Het is niet droger geweest in de tijd dat het minder/niet geregend heeft.

Voegen in gevel herstellen en gevel impregneren

Het herstellen van de voegen/ opnieuw voegen van de bijkeuken. Het impregneren van de gevel van de bijkeuken. De gevel heeft een afmeting van circa 3,5 x 2,5 m2. Voegen moeten ook worden uitgeslepen. Huis uit 1934, keuken is later aangebouwd.

Achterkant huis uitbreiding met ...

Achterkant huis uitbreiding met bijkeuken incl simpele douche en werkkamer. Lengte x breedte 3,50 x 6,00 meter. Gevel achterkant huis blijft ongewijzigd.