Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gevel betimmeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gevel betimmeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gevel betimmeren

Gevel betimmeren

Ik wil mijn gevel betimmeren met hardhout. Ik wil graag de red ceder hout. De gevel is ongeveer 150 m2. De gevel is al geïsoleerd en er zit folie en spanplaten van 22 mm aan de buitenkant.

Gevelbetimmering vervangen

Ik wil mijn gevel opnieuw laten betimmeren met hout Oppervlakte 28 m3 Gevel bevat 2 kozijnen 60 x 90 cm

Gevel betimmeren

Zoals op de foto te zien is moet het hout vervangen worden. Ik wilde dit graag als bij de voorgevel, met latten van onbehandeld red ceder verticaal, maar het regelwerk achter de planken is verticaal en moet dus ook vervangen worden. Hoeveel gaat zo'n klus mij ongeveer kosten?