Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gevel opnieuw bekleden en isoleren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gevel opnieuw bekleden en isoleren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gevel opnieuw bekleden en isoleren

Gevelbekleden met steenstriops

Graag laat ik mijn gevel bekleden met steenstrips dat nog niet gevoegd is. Deze is gemetseld met vuilwerkstenen. Het gaat om ongeveer 43/ 44 m2. Deze hoeft niet geïsoleerd te worden. Mijn vraag vooraf is: krijgen wij een vochtprobleem wanneer wij de gevel met steenstrips bekleden? Hierover heb ik graag eerst advies.

Gevel isoleren en bekleden

Heb een L-vormige kunststof recreatiewoning, type Dordogne van Wanders. Wil graag een verticale houtverwerking nadat het is geïsoleerd. Lichtgrijs behandeld of hout dat vergrijsd. Gaat om 80 m2 Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 50 en 100 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien

Gevel bekleden

De voorgevel is 6 m, zijgevel 8 m en de hoogte is ongeveer 5 m. Ik wil de punt bekleden met hout of sidings. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Nieuwbouwwoning gevel bekleden met zwart verticaal hout

We hebben een nieuw bouwwoning, waar nog een houten verticale zwarte gevelbekleding tegenaan moet. Het is een vrijstaande woning, het gaat om meer dan 100 m2, hoeveel weet ik niet precies, en alles is op de eerste verdieping. Sommige delen zijn wel 4 meter hoog. Isolatie is niet nodig. Nu is alles alleen nog bekleed met dampfolie. Ik zou plattegrond en foto's kunnen sturen.

Gevel isoleren en bekleden 700 m2

Betreft renovatie bank gebouw, komen appartementen in groot project. Gaat om 700 m2, eerst isoleren en dan bekleden met steenstrips. Welke oppervlakte moet bekleed worden? Meer dan 100 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien

Gevel isoleren en bekleden met leien

Ik heb een gestucte achtergevel van een hoek-herenhuis uit 1900, deze wil ik laten bekleden met leien en laten isoleren. Ik wil graag advies over het soort isolatie. Ik heb geen enkele isolatie nu, het is dubbelsteens en ook geen spouwmuur isolatie. Het gaat om ongeveer 90-100 m2, en 3 verdiepingen. Steiger plaatsen is mogelijk. Graag na de bouwvak beginnen.

Gevel bekleden

Het is een enkel steensmuurtje die grenst aan een open poort tussen appartementen in. Ik wil graag steenstrips aan laten brengen en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Het gaat om 15 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Gevel schuur bekleden

Het gaat om een schuur van ongeveer 15 meter breed en 10 mtr diep. Het is nu gemetseld, en ik wil het met kunststof laten bekleden. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.

Gevel realiseren bij oplevering casco woning

Het gaat om een huis die casco wordt opgeleverd. Het gaat om houtbouw. Het huis zal voor 50% moeten bestaan uit houten gevel en de overige 50% stenen elementen. Het huis wordt 8 x 13 meter, de eerste verdieping wordt 6 x 13 meter, en een gedeelte van de garage. De buitenzijde willen we met streenstrips of houtelementen laten bekleden. Isolatie is al aangebracht. Wij ontvangen graag advies over de mogelijkheden hierin en gaan graag in gesprek met een vakman om hier advies over in te winnen en een offerte te laten opstellen.

Gevel opnieuw bekleden

De gevel moet opnieuw bekleed worden (omdat de kunststof platen er vanaf zijn gewaaid door stormweer) - Materiaal: Kunststof - Het werk moet zo snel mogelijk uitgevoerd worden (omdat de kou binnendringt) - Het gaat om het hoekhuis van rijtjeswoningen en het stuk is ongeveer 3 x 3 meter. Graag ontvang ik een offerte.

Partners

Partners van Casius